Fotbal spectaculos la Cupa Jandarmeriei

– competiția se desfășoară pe terenul
sintetic de la Școala Generală Nr. 2

Devenită deja o competiție de tradiție, Cupa Jandarmeriei la mini-fotbal se desfășoară în aceste zile la Bistrița.

Opt echipe, reprezentând instituțiile militarizate din județ, joacă în cadrul Cupei Jandarmeriei, împărțite în două grupe. Astfel, din grupa A fac parte echipele Jandar-meriei, Inspectoratului Jude-țean de Poliție, Penitenciarului și Poliției Comunitare, iar grupa B este formată din echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Ministerului Apărării Naționale, Justiției și Serviciului Român de Informații. Turneul se desfășoară în sistem fiecare cu fiecare, în cadrul grupelor. Primele două echipe din fie-care grupă vor disputa semifinalele competiției. În primul meci al turneului, polițiștii
i-au învins pe jandarmi cu
scorul de 3-1, iar în a doua partidă echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență a
zdrobit-o pe cea a SRI-ului, cu scorul de 5-1. De alfel, echipele polițiștilor și a pompierilor par a fi principalele favorite la câștigarea competiției.

Cupa Jandarmeriei la mini-fotbal face parte din programul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. Evenimentul se va sărbători în data de 3 aprilie, când se împlinesc 160 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Pe lângă competiția de mini-fotbal, jandarmii bistrițeni vor organiza și în acest an Cupa Presei la Tir, în cadrul căreia jurnaliștii bis-trițeni își vor demonstra priceperea la trasul cu arma.

 | 268 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On