Fotbal: Slabi reprezentați în Liga a doua! Doar un singur titular în runda intermediară!

Ieri s-a disputat o etapă intermediară în Liga a doua de fotbal, una care altădată era plină de jucători bistrițeni. În seria 1, Săgeata Năvodari, echipă greu încercată după arestarea primarului dobrogean, a smuls un egal la Buzău, 0-0.

În echipa condusă de Aurelian Băbuțan a intrat ca titular doar portarul Călin Albuț dintre bistrițenii din lot. Cristi Ganea a intrat pe teren doar în minutul 70 iar feldrihanul Iloaie a rămas pe banca de rezerve până la final. Într-un alt meci, FC Voluntari a bătut cu 3-0 pe CS Balotești, dar bistrițeanul Deac, format de Leon Buhai, a intrat pe teren doar în minutul 66 și nu a avut realizări notabile la gazde.  În clasamentul seriei 1 conduce Academica Pitești cu 19 puncte din 8 meciuri, urmată de FC Voluntari cu 18 puncte și Săgeata Năvodari cu 14 puncte.

Surpriza seriei a a doua a produs-o FC Olt, care a măturat pe jos cu liderul, Metalul Reșița, scor 4-0. Din păcate, la olteni nu a jucat bistrițeanul Curtuiuș, suspendat după un cartonaș roșu primit cu două etape înainte, la o lovitură cu cotul în fața unui adversar. În clasamentul grupei conduce Metalul Reșița cu 17 puncte din 8 meciuri, urmată de Poli Timișoara cu 15 puncte dar un meci mai puțin și CS Mioveni cu 14 puncte.

sportulbistrițean.ro

 | 377 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *