Fotbal: „Republicanii” A ai Gloriei au intrat în lupta pentru calficare la turneul semifinal

A patra etapă a play-offului seriei a opta a Campionatului Național al Juniorilor A și B, a programat pe terenul central din Mediaș, partidele dintre cele două grupe ale Gaz Metan și Gloriei Bistrița. Conștienți de faptul că doar o victorie îi mai poate ține în cursa pentru calificarea la turneul semifinal, conducerea administrativă și tehnică a Gloriei au făcut eforturi pentru ca echipa de juniori A să meargă cu o zi înainte de joc, pentru a nu se simți oboseala acumulată dacă se pleca în ziua jocului. La rândul lor jucătorii au conștientizat faptul că partida este ultima lor șansă de calificare și au răsplătit cu o victorie eforturile conducerii, o victorie clară, scor 5-2, venită după un joc foarte bun, victorie care face ca jocul de joi 22 mai, pe teren propriu cu CFR Cluj să fie unul hotărâtor pentru soarta calificării. După victoria de la Mediaș, bistrițenii împart primul loc cu CFR Cluj, urmați la un punct de Gaz Metan. Juniorii B au pierdut în fața gazdelor cu 3-0, după un început foarte prost, când au primit două goluri în primele zece minute.

 Juniorii A, victorie clară în fața medieșenilor: Gaz Metan Mediaș – Gloria Bistrița 2-5 (1-2)

 Juniorii lui Dorel Zegrean și Gabi Cârtea, au început jocul hotărâți să tranșeze repede partida în favoarea lor și după două ratări ale lui Brumă și Colța, au reușit să deschdă scorul prin Brumă. Contrar cursului jocului gazdele egalează, pentru ca pe finalul primei reprize Colța să-i aducă pe bistrițeni în avantaj. După pauză Colța înscrie din nou pentru bistrițeni, iar la 1-3 gazdele cedează definitiv lupta, Brumă și Colța fac spectacol pe teren și firesc vine și golul patru, Brumă reușind să-și treacă și el în cont dubla. Gloria desenează frumos pe gazonul unde au jucat echipele din prima ligă, își crează ocazii mari de gol, dar mingea poposește în poarta bistrițenilor și scorul devine 2-4. Ultimul cuvânt îl au tot bistrițenii, Guț stabilind scorul final: Gaz Metan Mediaș – Gloria Bistrița 2-5.

 Echipa folosită: Uilean. Echim, Peica, Bolbos, Sîplăcan,Guț, Antonescu, Jarda, Rebrișorean, Colța, Brumă. A mai jucat Bolfă, Iuga, Ursa, Cucuiet, Uță.

Zece minute de coșmar pentru  juniorii B:  Gaz Metan Mediaș  – Gloria 3-0 (2-0)

Juniorii lui Titi Voica au început prost partida și în minutul 10 gazdele conduceau deja cu 2-0. Încet încep bistrițenii revin în joc, reușind chiar să domine momente bune jocul creindu-și bune ocazii,fără să reușească să marcheze. Repriza a doua este controlată în cea mai mare parte de către bistrițeni, care mută jocul în terenul adversarilor și  trimit de două ori mingea în bară. Pe final la o minge lungă în careul bistrițenilor arbitrul dictează penalty pentru gazde și cartonașul roșu pentru Mare și un jucător de la gazde. Gazdele transformă lovitura de pedeapsă și stabilesc scorul final: Gaz Metan Mediaș – Gloria Bistrița 3-5.

Echipa folosită: Trif,  Mărginean, Mare, Ceușan, Å¢igorean, Lup, Hasnaș, Rus, Moldovan, Simionca, Akari. Au mai jucat:  Brândușă, Mihăilă, Trișcă..

Leon Buhai / sportulbistritean.ro 

 | 246 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *