Fotbal: Primul meci oficial cu antrenor nou pentru Gloria, în 12 martie

Antrenorul Adrian Falub are sâmbătă, 12 martie, prima încercare cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Noul sezon din Liga 3 începe sâmbătă, iar Bistrița joacă cu AFC Unirea 1924, echipă clasată pe locul 10 în seria 9. Meciul se desfășoară începând cu ora 15.

Gloria începe noul sezon din Liga 3 cu o partidă împotriva ultimei clasate în serie 9, AFC Unirea 1924. Sub tutela lui Dănuț Matei, fostul antrenor, echipa bistrițeană a încheiat etapa a 15-a pe locul 5 – cu 17 puncte câștigate, la 7 puncte distanță de echipa de pe locul 4, ultima care se califică în play-off.

În perioada de pregătire, Gloria a făcut câteva schimbări importante, Dănuț Matei fiind înlocuit cu antrenorul Adrian Falub, un antrenor cu experiență de Liga 1, la echipe precum U Cluj, Sportul Studențesc, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, Poli Iași, UTA Chiajna și Clinceni, dar și cu o experiență internațională, la Al Urooba în UAE.

Rămâne de văzut dacă Gloria va reuși să se califice în play-off cu stilul impus de Adrian Falub, cunoscut ca fiind un antrenor defensiv. În cariera sa fotbalistică, Adrian Falub a jucat la Gloria Bistrița și FC Basel.

Clasament Liga 3, serie 9

CS Hunedoara 43 p

CS Metalurgistul Cugir 36 p

CS Unirea Ungheni 2018 29 p

ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj 24 p

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud 17 p

CS Ocna Mureș 16 p

ACS Sticla Arieșul Turda 14 p

CSM Avântul Reghin 14 p

CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca 11 p

AFC Unirea 1924 8 p 

 

 | 1.475 vizualizări

Author: Stefanel Ana

Share This Post On

4 Comments

 1. In cariera sa fotbalistică a mai evoluate și la FC Național și Dighenis Morphou în Cipru , ziariști de paie.

  Post a Reply
 2. Maaammmaaa ce echipe de champions leaque!!! Domnule Linca cum de ai uitat de asemenea echipe de rasunet?
  🤣🤣🤣

  Post a Reply
 3. Cine doamne sa stie ca Falub a jucat la Dighenis Morphou? Ca doar nu o fi PSG.Dar na, nu toti pot fi profeti ( apropo de Ion Gura de Aur)

  Post a Reply
 4. Grea incercare, dificil meci pentru experimentatul Adrian Falub. Meci pe care il castigam si fara antrenor si fara un sfert de echipa. Echipa pacii, Alba Iulia. Numai meciuri dificile va avea cu toate codasele clasamentului. Ii poate baga si pe Somodean si Costin
  🤣🤣🤣

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *