Fotbal: Pentru prima data, Bistrița are o echipă de juniori în Liga Elitelor! ACS Transilvania, în top 50 academii din România!

Transilvania Bistrița va juca din acest sezon în Liga Elitelor, primul eșalon al fotbalului pentru juniori! Este prima echipă din istoria fotbalului bistrițean care participă în această competiție. În ultimii ani, Bistrița a avut reprezentante doar în Campionatul Național de juniori A și B, eșalonul 2 al fotbalului juvenil.

Transilvania va juca la categoria Under 16, într-una dintre cele 4 grupe de câte 12 echipe. Va avea ca adversare pe LPS Satu Mare, Bihorul Oradea, ACS Ineu, UTA, Poli Timișoara, Banatul Timișoara, Ripensia Timișoara, CFR Cluj, U Cluj, Viitorul Cluj și ACS Târgu Mureș.

Campionatul va începe în 22 august și se va disputa tur-retur. Transilvania va juca meciurile de acasă la Dumitra și pe stadionul Jean Pădureanu, până își va finaliza propria bază, de la lac.

Antrenorul Horațiu Pârțiu contează în Liga Elitelor pe grupa de copii născuți în 2006: Fetti, Berințan, Chiciudean, Moloca, Urs, Rusan, Andrei D., Drăgoescu, Bor, Cacior, Spătăreanu, Palfi, Tomi, Colcă, Leoca, Ardean, Ciornei, Oșan.

” Mă bucur că am intrat în lumea bună a fotbalului pentru juniori. Cele 4 grupe s-au făcut în urma evoluțiilor pe care grupările din România le-au avut în ultimii ani. E o mare onoare să fim în top 50 de academii din România și să fim primul club din județ care joacă în Liga Elitelor”, spune Horațiu Pârțiu.

 | 3.496 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Va rog sa modificați numele Ardean în Ardelean

    Post a Reply
    • Sti ca-i al vostru, important copilul ca-i prezent, pt valoarea lui in teren, treaba cu numele se rezolva……nu-i Hagi deocdata, felicitari 👏👏👏 pt talentul pe care il cresteti

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *