Fotbal: Pe podium la Reghin,  cu 5 din 6 echipe! Transilvania Bistrița, se pregătește de Cupa Lucian Sănmărtean

Clubul Transilvania Bistrița a uitat deja de vacanță și a intrat din plin în competiții la toate grupele de copii. Evenimentul cel mai așteptat din an se va produce sâmbătă, când va avea loc întâlnirea cu fostul mare fotbalist Lucian Sănmărtean.

Până atunci, merită consemnate evoluțiile grupelor care au participat la ediția a 5-a a Cupei Sporting Reghin.

Grupa under 11, formată din copii născuți în 2009, a câștigat întrecerea desfășurată pe iarbă, la Gornești, pe teren de dimensiuni 60/40. Lotul a fost format din MIHALCA și NALAȚI portari , COVRIG, POENARU, FERENCZ ,CHIBULCUTEAN, FEIERDI, TRIPON, LEOCA, MOLDOVAN, MONIȚA, SEICA, SEICHEI , BODIU  și CĂILEAN.

Grupa Under 12, copii născuți în 2008, a jucat la Reghin, pe terenul Metalul (dimensiuni 70/50)  și a luat locul 2. Lotul a fost format din: BUCȘA si MIHALCA portari, POP, CHIȘ, CHIBULCUTEAN ,TRIPON, SEICA, MONIȚA MILU, CEUCA, MAN, ZBÂNCA, PATRAS, NĂSAUDEAN, MOLDOVAN DARIUS.

La Under 14, copii născuți în 2006, Transilvania Bistrița a fost a doua într-un turneu pe teren normal, primul ei turneu în sistem 10+1. Au jucat: BERINȚAN ȘI IUGA portari, SPĂTĂREANU, FETTI, BOR, URS, RUSAN, ANDREI DANIEL, CIORNEI, LEOCA, CACIOR, ȘOLDEREA, DRAGOESCU, RAUS  si ROBERT.

La categoria copiilor născuți în 2011 (Under 9), pe stadionul Avântul, pe teren de dimensiuni 40/20, bistrițenii s-au impus și au câștigat trofeul pus în joc. Lotul Transilvaniei: MARȚIAN, CÂRSTEA, GANEA, COSTINEA, BOZBICI, LERINT, COVRIG LEVI, MARICA,GREC, și SUCIU.

La Under 8, copii născuți în 2012, ai noștri au fost pe 5 cu lotul: SEICHEI,TOTH , MOLDOVAN RAUL, BABUȚAN, HAIDĂU, MIHALCA , CHIOREAN , PRAȘCA

Transilvania Bistrița a fost pe locul 1 la Under 10, copii născuți în 2010, pe terenul Metalul,de dimensiuni 60/40. Lotul a fost compus din: PAVELEA și MARȚIAN portari ,  TURDEAN, COVRIG , MARICA, COȘOIU, SEICHEI, SCURTU, DRAGUT, LĂZĂRESCU, CÂRSTEA, BLONDER, CIORBĂ.

A fost o competiție benefică pentru noi, deoarece am evoluat cu toate cele 6 grupe ale clubului nostru, în compania unor adversari bine instruiți, pe suprafețe bune de joc, rulând toți jucătorii. Această competiție ne-a dat posibilitatea să testăm jucătorii înaintea începerii campionatelor naționale, iar pentru cei mici a fost un test înaintea Cupei Lucian Sănmărtean, care se va desfășura sâmbătă și duminică la Bistrița. ”, spune Horațiu Pârțiu, antrenorul coordonator al clubului Transilvania.

 

 

 

 

 

 

 

 

 | 1.293 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *