Fotbal: Mediașul pierde 2 puncte la Bistrița, Gloria bifând nesperat remiza!

Gloria scoate o remiză, scor 1-1 (0-0), în fața celor de la ACS Mediaș, la capătul unui joc în care a afișat o evoluție modestă, fără să puncteze ocazii reale de a marca din acțiune. De cealaltă parte, oaspeții au ajuns în repetate rânduri față în față cu Mociu, însă intervențiile acestuia au salvat echipa antrenată de Falub de la un nou rezultat negativ, în fața unei echipe, ce pare că dă bătăi de cap Gloriei, la fiecare întâlnire directă.

Cu Mihalcea împins în trioul din atac și bistrițeanul Chiorean titular în premieră, echipa lui Falub a fost departe de a testa serios poarta adversă. Prima ocazie a aparținut medieșenilor în minutul 34. O greșeală a fundașului R. Bălan a permis vârfului advers să intre în posesia mingii în apropierea careului, însă incursiunea acestuia în suprafața de pedeapsă, dusă până într-o situație de unu la unu cu Mociu, s-a finalizat cu un șut în goalkeeperul bistrițean. În minutul 45, Vasile Mihai ia în primire o lovitură liberă de la 25 de metri, trimițând direct spre poartă un șut, ce a ocolit de puțin vinclul oaspețiilor.

Repriza secundă a început cum nu se putea mai rău. Același Mihai, în urma unui contact dur cu adversarul, este scos la marginea careului, accidentat, fără șanse de a se mai alătura echipei. Cea de a doua ocazie periculoasă a celor de la ACS Mediaș se consemnează în minutul 63, când similar primei ocazii, ajunși față în față cu Mociu, oaspeții nu-l pot învinge pe goalkeeperul bistrițean. Primul gol al partidei a venit în minutul 69. O centrare din lovitură liberă, de pe partea stângă, trece razant de capetele jucătorilor bistrițeni, ajungând la medieșanul Rotar Bogdan, acesta reluând cu capul balonul în plasele porții. Cinci minute mai târziu, spre bucuria celor 1.000 de spectatori prezenți în tribune, centralul partidei acordă un penalty Gloriei, după un fault comis asupra lui Mihalcea. Banyoi își asumă lovitura, însă nu reușește să-l învingă din prima pe tânărul portar Blaga, înscriind golul egalizator, în cele din urmă, în doi timpi.

Cu această remiză Gloria acumulează 44 de puncte în clasament, menținându-se în continuare, la o distanță comfortabilă de urmăritori, pe prima poziție a play-off-ului seriei a 9-a.

Gloria: Gallo, Martinovici, R. Bălan, F. Bălan (min. 64 Fridrich) – Chiorean (min. 64 Dat), Popa (min. 82 Itu), Țegle (min. 82 Sucitu) – Mihalcea, Banyoi, Mihai (min. 47 Ionică)

Sursă foto: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Tiberiu Titieni

 | 1.425 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Joc modest? Dezastruos! Sa joci pe teren propriu si sa nu-ti creezi nicio ocazie? Jucatori care nu pot sa alerge, care au doar doua viteze, incet si foarte incet. Mediasul superiori la toate capitolele, mai putin la noroc. La acest capitol Gloria exceleaza! Sa speram ca pana la sfarsit si ca acea zicere : ,,Din greseala in greseala, spre victoria finala” va functiona si de data aceasta. Altfel…

    Post a Reply
  2. Jocul asta slab, inconsistent si fara orizont nu e ceva nou. Marele antrenor Falub este antrenorul care se teme de meciurile televizate, ca nu cumva sa vada adversarii ca echipa are o singura partitura, o singura tactica(catastrofala si ea) un singur sistem de joc (un 4-3-3 aplicat de-a-nboulea indiferent ce jucatori valizi ai la dispozitie) si aceeasi jucatori indiferent ca echipa conducea detasat (fara sa testezi rezervele). Un antrenor fricos, dar norocos, caruia rezultatele i-au iesit pana acum, dar un antrenor care nu e capabil sa scoata echipa dintr-o perioada mai slaba, un antrenor limitat, restrictiv si fara imaginatie. Daca vreti liga 2 aduceti naibii un antrenor capabil.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *