Fotbal, Liga a treia: Gloria, remiză albă cu liderul!

Gloria a făcut un meci bun, astăzi, în fața liderului din Baia Mare, chiar dacă nu mai are motivație pe acest final de campionat.

Echipa bistrițeană are șanse mici de a mai prinde primele două locuri înaintea ultimelor două etape și s-a convins că nu va avea susținere nici de la CJ și nici de la Primărie pentru sezonul următor.

Totuși, jucătorii antrenați de Dan Matei au reușit să găsească resurse pentru a se mobiliza în fața echipei care a dominat acest campionat. Și n-a fost cu nimic mai prejos decât formația antrenată de Vasile Miriuță, o candidată certă la promovare.

Pe un gazon întreținut excelent de clubul condus de Ioan Horoba, Albuț, Nalați și ai lor au stat bine în teren, s-au apărat exact și au avut câteva bune ocazii de a marca. E adevărat, oaspeții au dominat finalul partidei și puteau câștiga dacă fructificau două trei ocazii din ultima parte a meciului.

Gloria va juca în etapa următoare la Sânmartin și va încheia campionatul la Șimleu Silvaniei, un campionat onorabil pentru o echipă nesusținută de autoritățile locale, singura formație din seria ei care nu are finanțare de la Primărie.

În clasament, Baia Mare e pe primul loc cu 33 de puncte, Zalău pe 2 cu 30 de puncte, CAO pe 3 cu 27 de puncte și Gloria pe 4 cu 26 de puncte.

”A fost primul meci al băimărenilor, cu Miriuță antrenor, în care nu au marcat. A fost un rezultat echitabil. Am avut și noi ocazii, au avut și ei. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor mei, vâna cu care au intrat în teren”, a spus antrenorul Dan Matei la final.

Gloria: Albuț, Milandru, Bălan, Patca, Meșter, Vărărean, Nalați, Trifan, Sulici, Stoianof, Curtuiuș. Au mai intrat: Chirlejan, Georgiță, Bococi, Runcan și Potra.

Vezi meciul AICI!

 | 1.823 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. O mica rectificare : meciul următor cu Sanmartin va avea loc acasă la Bistrita !!
    În rest…….toate cele bune.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *