Fotbal, Liga a treia: Gloria pierde cu Sticla Turda la ultima fază! 1-2 în etapa a 9-a!

Gloria a pierdut cu 2-1 acasă, pe stadionul Jean Pădureanu, în etapa a 9-a din Liga a treia, cu Sticla Arieșul Turda.

Bistrițenii, cu 5 juniori în teren, au jucat slab, au făcut multe greșeli individuale și au pierdut în prelungiri, după ce au condus cu 1-0 la pauză.

Sebi Rus a marcat în minutul 5 cu un șut lângă bară, din careu. Dar oaspeții puteau egala în minutul 12, dintr-un penalty acordat la un henț în careu, repetat după ce mai mulți jucători au intrat în careu înainte de execuție. Racoți a respins de fiecare dată, cu două plonjoane spectaculoase și identice.

În partea secundă, Gloria n-a știut să țină de rezultat și a fost egalată în minutul 63, după o centrare de pe dreapta și o minge trimisă cu capul de Lemnaru. Nici introducerea lui Stoianof, nerefăcut complet, n-a adus plusul așteptat în atac. Iar lovitura de grație a venit în prelungiri, la un corner, într-o fază fixă ce în mod normal trebuia rezolvată foarte simplu.

Cu doar 7 puncte din 9 etape, Gloria intră în lupta pentru evitarea retrogradării, aflându-se pe unul dintre cele 4 locuri care duc înapoi în Liga a 4-a. Urmează un meci la Târgu Mureș, pe terenul unei echipe de același calibru, însă bistrițenii nu lasă senzația că ar mai putea bate pe cineva în acest eșalon.

Gloria: Racoți, Meșter, Bucur, Hasnaș, A. Pop, Dobrea, Beldean, Nalați, Cilean, Suciu, S. Rus. Au mai intrat: Stoianof, B. Moldovan

Sticla Turda: Pop, Chiș, Ionescu, Cocoară, Marcu, F. Dan, Paleoacă, Savu, Sălcan, David, Lemnaru. Au mai intrat: Itetesc, Bria

 

 | 3.192 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

4 Comments

 1. După părerea mea obiectivul rămâne acelaşi. Să obținem 3-4 victorii în ultimele 6 etape din tur şi să adunăm 16-19 puncte. Este posibil, pentru că întâlnim echipe precum: CS Iernut, MSE Tg. Mureş, Odorheiu Secuiesc, Unirea Dej, etc.
  Hai Gloria!

  Post a Reply
 2. Gloria echipa mare ……..pierde si acasa si-n deplasare. !!!
  vai de steaua ei si de conducatorii ei. vai de capu_la lor !!!

  Post a Reply
 3. Raul sau Adrian???
  Cred ca nici, nici.
  Semneaza-te cu numele real mai mucosule sau ti-e frica?
  Ai facut si tu vreo 2 antrenamente cu ei si ti-a dat vria?
  Fotbalistulllleee

  Post a Reply
 4. Gata? Ti-a pierit piuitul vrabiuta mica? Mai da putin cu ciocul prin scorbura, dar nu uita sa-l stergi dupa ca sa nu-ti ramana urme de viermisori. Sau ai inghitit vreo…rama???
  Offf doamne!!!
  Inca o data, Raul sau Adrian???
  Fotbalistuuullleee

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *