Fotbal, liga a treia: Gloria, învinsă cu o dublă a unui antrenor – jucător de 41 de ani!

Partidă nebună sub Drăgana, meci în care Metalurgistul Cugir a câștigat, scor 3-2 (2-1), cu Gloria Bistrița, după un joc halucinant, pe muchie de cuțit, în care erou a fost Lucian Itu, antrenorul jucător al gazdelor, fotbalist care la 41 de ani și-a trecut în cont o dublă!

Cu juniorul R. Voicu în premieră între titulari la 17 ani, în condițiile în care au absentat Șt. Radu și D. Casian – suspendați, Dicu – răcit, Lang, Coltor și Davidaș – accidentați, cugirenii au mai avut de suportat și accidentările lui Vitinha și Bold.

Gazdele au condus în două rânduri, fiind egalați, însă au reușit o victorie extrem de importantă, ajungând la 5 jocuri fără eșec.

Scorul a fost deschis de P. Păcurar, în minutul 3 (șut la colțul lung), egalarea survenind în minutul 12, când a punctat Meșter.

Peste un minut, Itu a marcat, cu o reluare cu capul din 6 metri, la centrarea lui Șaucă, făcându-se 2-1, scor cu care s-a intrat la pauză.

Curtuiuș a egalat iar în minutul 54 (cu capul din 6 metri), însă același Lucian Itu a ieșit la rampă. În minutul 73, a lovit bara, cu o reluare cu capul, pentru ca peste 4 minute să execute perfect o lovitură liberă de la 17 metri, peste zid.

Metalurgistul: R. Anton – Bold (51, B. Coroian), Dohotariu, I. Grozav, Vitinha (23, Șuteu), Șaucă, R. Voicu (60, Baratky), L. Contra, M. Neagu, P. Păcurar, L. Itu; rezerve N. Bănică, Buruiană. Antrenor Lucian Itu.

Gloria: S. Mureșan – Milandru, Patca, Hasnaș, Meșter, Cilean, Georgiță, Băldean, Cazan, Stoianof/ cpt, Curtuiuș; rezerve Racoți, Vărărean, Minta, Aydin, Birtalan, Mihali, Lapoși. Antrenor Dănuț Matei.

Dan Henegar – ziarulunirea.ro

 

 | 1.206 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

 1. An înțeles că Gloria Bistrița nu dispune deocamdată de resursele financiare necesare participării în Loga a 2-a.
  Numărul de suporteri la meciurile de acasă este în jur de 200????
  Echipa este de-abia la al 2-le-a sezon în Liga 3.
  Încă nu are echipe de juniori U19, U17, U15, U13, U13.
  Așa că…. asta e!
  Atât putem acum! Jucăm în Liga a 3-a! Mai câștigăm, mai pierdem.
  Hai Gloria!
  Am înscris de două ori azi. Bravo!

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *