Fotbal, Liga a treia: Gloria bate liderul la scor de neprezentare! 3-0 cu Recea!

Gloria a reușit cel mai bun meci din acest campionat, câștigând acasă cu ACSF Comuna Recea, echipa care ocupă primul loc în seria a 5-a din Liga a treia.

Bistrițenii au învins fără dubii, 3-0, cu 3 goluri marcate de Ovidiu Stoianof. A fost prima partidă acasă în 2019, un meci la care au asistat în jur de 100 de spectatori.

Chiar și fără doi apărători de bază, Patca și Hasnăș, primul accidentat, al doilea suspendat, Gloria s-a mobilizat excelent și a deschis scorul în minutul 10, la o fază pornită de pe dreapta, de la Cilean.

Oaspeții puteau egala două minute mai târziu, dar portarul Bota a tras în bară de la 11 metri, după un faul comis în careu de Cristian Bucur.

În partea a doua, ambele formații au bune ocazii de a înscrie însă cei care o fac sunt jucători lui Dănuț Matei, la două contraatacuri din ultimul sfert de oră.

De remarcat evoluția bună a noilor achiziții, Lorincz, Curtuiuș și Murat Aydin, deși turcul a rezistat fizic doar o repriză. Evident, jucătorul meciului a fost Ovidiu Stoianof, din nou greu de oprit, cu un apetit de gol ieșit din comun.

Cu această victorie Gloria își consolidează poziția la mijlocul clasamentului și câștigă mult la capitolul psihic, doar două echipe reușind în acest sezon să bată liderul, CFR 2 și Minaur Baia Mare.

Gloria: Mureșan, Meșter, Lorincz, Bucur, Minta, Cilean, Băldean, Nalați, Murat, Curtuiuș, Stoianof. Au mai jucat: S. Rus, Moldovan, Dobrea, Runcan

 

 

 

 | 3.390 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Felicitări!!! Incet…incet…speram sprea noastra Glorie. Trebuie sa avem rabdare si rezultatele o sa vina. Pt Matei,Zagrean,nea Rica si restul echipei…..spor la treaba.

    Post a Reply
  2. Dupa parerea mea au fost mai multi spectatori, poate chiar 300. In repriza a doua trebuie sa recunoastem ca Gloria a fost norocoasa (poate prima data in acest campionat) si am scapat fara gol primit pana la contraatacul din care a dat Stoianof al doilea gol. Oricum norocul face parte din joc, asa ca echipa merita felicitari pentru o victorie mare.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *