Fotbal, Liga a treia: Două calde, una rece! Gloria pierde acasă cu Unirea Tășnad: 1-3

După două victorii a venit o înfrângere grea, acasă, cu Unirea Tășnad, în etapa a 5-a din Liga a treia.

Gloria a pierdut pe mâna ei, făcând multe greșeli pe axul central. Dar și pe mâna arbitrilor, care au fluierat în favoarea oaspeților, în multe situații importante.

Pe fondul unui început echilibrat, Hasnăș e orbit de soare și greșește o minge ușoară în apărare, lăsându-l pe atacantul Cristian Szekely singur cu portarul. A fost 0-1 din minutul 13, dar lovitura cea mai grea încă nu venise.

Centralul Szekely din Baia Mare e în prim plan câteva minute mai târziu, când îl elimină pe Dobrea, arătându-i al doilea galben. A fost un fault la mijlocul terenului, după un prim avertisment arătat și mai ușor, pentru o așa zisă simulare.

În 10 oameni, Gloria are totuși șansa de a intra la vestiare cu 1-1, dar Suciu ține rău latul de pe 6 metri și trimite afară dintr-o poziție ideală.

După pauză, oaspeții fac repede 0-2, la o greșeală în lanț a apărării bistrițene. Dar jucătorii lui Dan Matei nu renunță la joc și au mari ocazii de gol. Stoianof și Sebi Rus ratează incredibil din 6 metri, prefațând cumva golul bistrițean care avea să vină în minutul 63.

Stoianof transformă atunci un penalti scos tot de el și relansează partida. Însă tot o greașeală colectivă în apărare îngroapă decisiv echipa bistrițeană, Nemeș marcând pentru oaspeți golul de 1-3. Pe final, Băldean are o bară, Gloria domină, însă scorul rămâne neschimbat.

O înfrângere care arată din nou nevoia de achiziții în lotul bistrițean, dar și un oarecare progres în pregătirea echipei, aproape de a reveni în meci chiar și cu un om în minus.

Gloria: Racoți R, Patca, Bucur C, Hasnaș, Meșter, Suciu, Băldean, Rus S., Dobrea, Cilean, Stoianof (căpitan). Au mai intrat: Rebrișorean,Țigorean

 

Seria a 3-a

Minaur Baia Mare – AFC Hărman    1-0
Valer Giurgiu (20)

Sănătatea Cluj – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc    2-3
Cosmin Tilincă (42), Paul Cristian (75 – pen.) / Szilard Magyari (10), Eder Gonzalez (40, 84 – pen.)
Sticla Arieşul Turda – Avântul Reghin    2-2
Adrian David (27), Valentin Martin (75 – pen.) / Vlad Bujor (31, 72)
MSE Târgu Mureş – Olimpic Cetate Râşnov    0-2
Alin Damian (31), Nicolae Mariean (75)
ACS Unu Fotbal Gloria – Unirea Tăşnad    1-3
Ovidiu Stoianof (61 – pen.) / Cristian Szekely (13), Laurenţiu Nemeş (56, 74)
Unirea Dej – Gaz Metan Mediaş 2    1-1
Andrei Moldovan (78 – pen.) / Alexandru Buziuc (45)
AFC Odorheiu Secuiesc – ACS Fotbal Comuna Recea    0-4
Dacian Dunca (56), Sergiu Ciocan (61), Alexandru Mărieş (76), Robert Bolozan (79 – autogol)
CS Iernut – CFR Cluj 2     1-6
Paul Tâmpla (81) / Mihai Cazan (10), Cătălin Itu (36), Sebastian Petruş (40), Andrei Radu (41), Claudiu Petrila (63), Bogdan Milandru (90)

 

 | 2.830 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Mă bucur că avem echipă în Liga a III-a! Mai pierdem, mai câștigăm, asta e! Important este că am pornit la drum și că se joacă fotbal pe stadionul Jean Pădureanu.
    Suntem în grafic ( locul 9 din 16 echipe). E bine. Dacă creștem cu 1% de la un meci la altul, înseamnă că la încheierea campionatului (30 etape) vom fi cu 30% mai buni ca în prima etapă!
    Hai Gloria!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *