Fotbal, liga a 3-a: Legiunea bistrițeană de la Dej, completată cu Roberto Hasnăș!

Patru jucători bistrițeni din lotul Gloriei Progresul au fost transferați la Dej în această vară. Rogozan, Florin Alexandru, Nalați și Sighiartău se pregătesc pentru un nou sezon în Liga a treia, având pe banca tehnică un alt bistrițean, Bogdan Florea, ca antrenor secund. Acestora li s-a adăugat recent și Roberto Hasnăș, împrumutat de la Viitorul Constanța.

După ce a câștigat campionatul de Juniori A cu gruparea lui Gică Hagi, Hasnăș încearcă să-și facă rodajul printre seniori. El a fost titular aseară în meciul disputat de Unirea Dej cu juniorii republicani ai CFR. Pe o ploaie torențială, Unirea a câștigat cu 2-1, grație reușitelor lui Florin Blaj (min. 85) și Alex Papp (min. 8)

Antrenorul Dan Mănăila a trimis pe teren următorul ”11”: Blaga – Kovacs, Pop Vlad, Hășnaș, Podină, Cătălin Itu, Rogozan, Cristi Itu, Florin Alexandru, Nalați, Paul Bogdan. Pe parcursul meciului au mai intrat: Sabo, Bota, Florin Pop, Alex Papp, Alex Blaj, Florin Blaj, Plăian și Idris Abdul Rahman Ozovehe.

Tinel Sighiartău e în continuare indisponibil, lovit la o mână după o căzătură cu motocicleta prin pădure.

FC Unirea Dej a disputat până acum alte două meciuri amicale:: 9-0 cu CFR Dej și 2-0 cu Gloria Progresul (juniori). Peste 10 zile, echipa de fotbal din Dej va debuta în noul sezon de Liga a treia pe teren propriu în compania formației Sănătatea Cluj. Cel mai probabil însă, până atunci, FC Unirea Dej va mai juca încă un meci amical, sâmbătă, dar adversarul nu a fost stabilit.

 | 457 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *