Fotbal juvenil: Juniorii D ai Gloriei, locul 3 la Turneul Demeter Iosif

Sâmbătă și duminică pe terenul sintetic Transil din Tg. Mureș a avut loc un turneu de fotbal pentru copii născuți în anul 2002, dotat cu Cupa Demeter Iosif. La această competiție, la care au participat 13  echipe, bistrițenii au fost reprezentați de către Gloria Bistrița, antrenor Dorel Zegrean.  Cele 13 echipe participante au fost împărțite în patru grupe, s-a jucat sistem turneu, fiecare cu fiecare în grupe, primele două echipe clasate din fiecare grupă s-au calificat în sferturile de finală.

Bistrițenii au terminat grupa D pe locul 1, după o victorie cu 1-0 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș și o remiză 1-1 cu LPS Tg. Mureș și s-au calificat în sferturile de finală. Au urmat pentru bistrițeni trei jocuri de foc, toate cele trei jocuri fiind decise după executarea loviturilor de departajare. În sferturi Gloria a trecut la penalty-uri de Atletik Kids Gurghiu, la finalul timpului regulamentar scorul fiind 1-1, în semifinale bistrițenii au pierdut tot la penalty-uri în fața celor de la LPS Tg. Mureș, după 1-1 la finalul jocului, pentru ca în finala mică juniorii D pregătiți de Dorel Zegrean să câștige după executarea penalty-urilor în fața celor de la Tâmpa Brașov, tot după un 1-1 la finalul timpului regulamentar de joc.

Lotul deplasat de bistrițeni la Tg. Mureș: Ovidiu Senocico, Cristian Mihali, Andrei Suciu, Flaviu Lostun, Alex Doboș, Marian Dodea, Ionuț Mihaiu, Ștefan Petrina, Ciprian Timiș, Adrian Negrea, Cristian Neamțu, Daniel Căluș.

Sportulbistritean.ro

 | 838 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *