Fotbal juvenil: Inter Viișoara pierde la 7 metri finala Memorialului Petre Avădanei

Sala de sport a Colegiului Economic din Năsăud a găzduit Memorialul Petre Avădanei la minifotbal, competiție destinată copiilor născuți în anul 2006. Cele 10 echipe participante au fost împărțite în două grupe, s-a jucat fiecare cu fiecare, câștigătoarele celor două grupe jucând finala, iar echipele clasate pe locul doi în grupe au jucat finala mică. Bistrițenii au fost reprezentați la această competiție de Inter Viișoara, antrenori Dănuț Dosan și Andrei Nagy și FC Bistrița, antrenor Paul Niculae. Puștii de la Inter au terminat competiția pe locul 2 după ce au pierdut finala, după executarea loviturilor de la 7 metri, cu Mecson Dej, în timp ce FC Bistrița a terminat pe locul 7.

Tot la Năsăud s-au desfășurat alte două competiții destinate copiilor. Cupa Moș Crăciun a fost organizată pentru copii născuți în anul 2005, cu participarea a 6 echipe: Mecson Dej și 5 echipe bistrițene: Gloria Progresul Bistrița, antrenor Gheorghe Hurloi, Progresul Năsăud, antrenor Andrei Nagy, Ardealul Junior Bistrița, antrenori Bogdan Nap și Flavius Covrig, Arsenal Bistrița, antrenor Marius Chira, Inter Viișoara, antrenor Dănuț Dosan. Competiția a fost câștigată de Inter Viișoara care a învins în finală pe Arsenal, pe locul 3 clasându-se Ardealul Junior, care a învims în finala mică pe Gloria Progresul, iar Progresul Năsăud a terminat pe locul 6.

Cupa Progresul Năsăud a fost organizată pentru copii născuți în anii 2002-2003, cu participarea a 10 echipe care au fost împărțite în două grupe. S-a jucat fiecare cu fiecare după care câștigătoarele au jucat finala, iar echipele clasate pe locul doi în grupe au jucat finala mică. Cinci echipe bistrițene au participat la acest turneu: Arsenal 2002-2003, Arsenal 2004, antrenor Marius Chira, Progresul Năsăud, antrenor Andrei Nagy, Ardealul Junior Bistrița, antrenori Bogdan Nap și Flavius Covrig, Someșul Beclean. Competiția a fost câștigată de Viitorul Luduș, care a învins în finală pe Arsenal 2004, locul 3 revenind echipei Arsenal 2002-2003, care a învins în finala mică pe Progresul Năsăud. Ardealul Junior a terminat competiția pe locul 6, iar Someșul Beclean pe locul 10. 

Sportulbistritean.ro


 | 461 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *