Fotbal: Juniorii Gloriei, victorii de ziua antrenorilor Zegrean și Voica

Etapa a doua a returului Campionatului Național al Juniorilor A și B, a programat la Romuli întâlnirile dintre echipele Gloriei si LPS Sebeș. Juniorii A îl vor sărbători pe Dorel Zegrean pe 4 decembrie când va împlinii 43 de ani, în timp ce juniorii B l-au sărbătorit peTiti Voica (foto) chiar în ziua jocului, “regele“ făcând și el 43 ani, ambele echipe dedicându-le victoria celor doi  antrenori.

La juniori A, oaspeții cu un an mai mici ca vârstă, au încercat să pună mingea jos și să joace fotbal, dar au dat dovadă de o mare indisciplină tactică cât și de indisciplină în teren, fiind pedepsiți de gazede care le-au administrat un sec 9-0. Jocul a fost rezolvat repede de gazde care in minutul 13 conduceau deja cu 3-0 prin hatrik-ul reușit de Antonache. Același Antonache mai înscrie odată pâna la pauză, pentru ca în partea doua a jocului gazdele să mai înscrie prin Guț de trei ori, Antonache și Colța.

Echipa trimisă in teren de Zegrean: Uilean, Echim, Bolbos, Cucuiet, Sîplăcan, Strugar, Antonescu, Luca, Rebrișorean, Colța, Antonache. Au mai jucat: Guț, Ungur, Uță, Bolfă, Pop.

Juniori B au oferit un joc mai echilibrat, ambele echipe au lăsat veleitățile tehnico-tactice la vestiare, stresul obținerii celor trei puncte puse în joc transformând jocul în unul de mare luptă, fiecare echipă trimițând cât mai repede mingea în terenul advers. Gazdele au deschis scorul în minutul 17 prin Akari, l-au majorat în minutul 55 când Țigorean trimite în poartă o lovitură liberă de la centrul terenului sub privirile unui portar visător.

La adăpostul avantajului de două goluri, în ultimul sfert de oră al jocului,  bistrițenii pun mingea jos, construiesc și iși creează 5-6 ocazii mari de gol, dar contrar cursului jocului cei care marchează sunt oaspeții, cu trei minute înainte de final, în urma unui contraatac. Per ansamblu o victorie meritată pentru gazde, care la finalul meciului i-au cântat La Mulți Ani antreonorului Titi Voica, oferindu-i cadou un tricou cu semnăturile  tuturor jucătorilor.

Echipa trimisă in teren de Voica: Trif, Țigorean, Mare, Moldovan, Coți, Lup, Rus, Hasnaș, Mărginean, Simionca, Akari. Au mai jucat Olinca și Trișcă.

Dorel Zegrean:” Scorul ne scutește de prea multe comentarii, am făcut un joc bun, ne-am făcut jocul ușor înscriind repede trei goluri”.

Titi Voica:” Am dominat jocul în totalitate, am ratat multe ocazii și am luat un gol pe final după o fază în care cred că arbitrul trebuia să acorde penalty pentru noi”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro 


 | 172 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *