Fotbal: Juniorii E ai Gloriei, gânduri mari la turneul zonal!

 

Faza zonală a Campionatului Național al Juniorilor E, la fotbal, competiție rezervată copiilor născuți după 01.01.2002, se va desfășura la Oradea, în perioada 25-28 aprilie. Echipele calificate: CFR Cluj, FC Mara Baia Mare, LPS Satu Mare, FC Bihor, Viitorul Zalău, Gloria Bistrița, care au fost împărțite în două grupe de trei. Gloria a fost repartizată în grupa A alături de FC Bihor și Viitorul Zalău, primele două echipe clasate din grupe se vor califica pentru semifinalele de duminică.

Programul bistrițenilor:

Vineri, 26 aprilie, ora 16,00

Gloria Bistrița – Viitorul Zalău

Sâmbătă, 27 aprilie, ora 16,00

Gloria Bistrița – FC Bihor

Lotul pe care antrenorul Ion Nicolae îl va deplasa la Oradea: Ovidiu Senocico, Sebastian Moldovan, Andrei Suciu, Ștefan Petrina, Alex Doboș, Răzvan Sulici, Cristian Mihali, Mihai Șerbănescu, Norin Galben, Rareș Feherdi, Marian Dodea, Alexandru Cuzuban, Ioan Mihaiu, Sergiu Banc, Alexandru Găurean.

Ion Nicolae, antrenor:”Mergem la Oradea cu speranțe de calificare la turneul final. Vor fi jocuri echilibrate în care va câștiga echipa care va greșo mai puțin și care va reuși să-și stăpânească cel mai bine emoțiile unei astfel de competiție”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 258 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *