Fotbal: Juniorii C ai Gloriei, victorie cu speranțe de calificare la turneul semifinal! Gloria ”“ LPS Satu Mare 3-1

A doua zi a zonei a zecea a turneului zonal al juniorilor C, competiție destinată jucătorilor născuți după 01 ianuarie 1998, a programat două jocuri pe un teren foarte moale și plin de apă, devenind în multe moment ale celor două partide  principalul adversar al jucătorilor. Primul joc s-a disputant între formațiile LPS Satu Mare și Gloria Bistrița.

După ce în primul joc a câștigat cu 7-0 în fața gazdelor de la Zalău, antrenorul sătmărenilor a introdus în partida cu bistrițenii a doua garnitură, doar patru titular din primul joc, lucru de care au profitat juniorii lui Dinu Vlad care au avut o evoluție bună, au dat dovadă de atitudine și dorință de victorie superioară adversarului, pe un teren devenit în multe porțiuni impracticabil, reușind o victorie care o ține în lupta pentru calificarea la turneul semifinal.

Bistrițenii încep mai bine jocul și deschid scorul în minutul 10, când Onul speculează o greșeală a fundașului central al adversarilor și marchează după ce scapă singur cu portarul. Antrenorul sătmărenilor face două schimbări, introducând doi jucători din prima garnitură și jocul se echilibrează, devenind o luptă oarbă în noroi la mijlocul terenului. Sătmărenii egalează în minutul 30, când transformă un penalty acordat la o intervenție imprudent a lui Vărărean. Prima repriză se încheie cu o acțiune personală a lui Hales, dar șutul acestuia trece puțin pe lângă poartă. Începutul reprizei a doua aparține sătmărenilor, dar portarul Șarkani are două intervenții foarte bune în fața atacantilor adverși, pentru ca în minutul 47 Onul să paseze pentru Bumbu care de la 18 metri trimite o scăriță peste portar, aducându-i pe bistrițeni în avantaj. Golul dă aripi juniorilor Gloriei care trei minute mai târziu reușesc o acțiune prelungită în careul oaspeților și după câteva șuturi respinse de apărarea adversă, mingea ajunge la Hales care de la 14 metri o trimite plasat în poartă, ducând scorul la 3-1.

Sătmărenii forțează dar apărarea bistrițenilor rezistă eroic, iar când aceasta este depășită intervine Șarkani care are două intervenții salvatoare pe finalul jocului, astfel că partida se încheie cu scorul: Gloria Bistrița – LPS Satu Mare 3-1.

 Antrenorul  Dinu Vlad a folosit formația: Răzvan Șarkani, Florin Băldean, Darius Ursu, Robert Cifor, Horațiu Vărărean, Mihai Constantin, Daniel Șimon, Bogdan Onul, Darius Hales, Sergiu Bumbu, Denis Hordouan. Au mai jucat: Vasile Boian, Ionuț Aluaș,  Ion Serețean, Ovidiu Moldovan,  Sebi Drăgan.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 185 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *