Fotbal: Juniorii, 4 meciuri, un singur punct!

Etapa a doua din  Campionatul Național al Juniorilor U 19 și U 17 a adus doar un singur punct pentru reprezentantele județului nostru în confruntările din deplasare.

Juniorii de la LPS Bistrița au avut deplasări diferite. Cei de la U19 au jucat la Sibiu cu Interstar, una dintre favoritele la locul I, și asta s-a văzut și la joc. Gazdele nu au acordat prea mari șanse bistrițenilor, scor 5-2.

LPS under 17 au pierdut și ei la  Miercurea-Ciuc cu 2-0, nereușind evoluția bună de etapa trecută când au învins Gloria Junior.

Cealaltă reprezentantă a județului nostru, Gloria Junior s-a deplasat la Tg. Mureș pentru a da piept cu LPS-ul mureșean. La under 19 a fost un derby pentru primele locuri, cu două echipe foarte bune, cu nivel ridicat, peste media jocurilor de la juniori, și chiar poate peste unele partide ale ligii III. S-a încheiat o remiză echitabilă, fiecare dintre echipe impartindu-și câte o repriză. Pentru Gloria a punctat Cifor, cel mai periculos jucător din tabăra bistrițeană.

La under 17, bistrițenii mai fac un pas greșit și pierd cu 3-0 fără drept de apel, părând a nu-și reveni la forma bună avută în Campionatul Regular.

Gloria under 19: Senocico, Valea, Scurtu, Sandor, Forogau, Hontila, Butta, Buga, Nuțu, Popa, Cifor. Au mai intrat Adam și Rotar.

Gloria under 17: Senocico, Buia, Dodea, Neamțu, Gabor, Mihaiu, Lostun,

Gros, Butuza, Stoica A, Stoica R. Au mai intrat Rodila și Rașcă.

Sâmbătă, meciuri acasă pentru juniori, LPS Bistrița- LPS Mureș și Gloria Junior- LPS Cluj, partidele fiind programate la orele 12:00 și 14:00.

 

 | 1.910 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *