Fotbal, juniori under 13: Urmașii lui Ganea și Paul Anton, rezultate bune la zonă!

Juniorii sub 13 ani 13 ai clubului Inter Viișoară s-au prezentat onorabil la faza zonală a Campionatului Național, desfășurată la Cluj.

Repartizată într-o grupă puternică, cu câștigătoarele județelor Maramures, Bihor și Cluj, jucătorii antrenați de Dănuț Dosan au ratat turneul semifinal la ultima partidă.

În primul joc au remizat, 1-1, cu reprezentanta Maramureșului, Plimob Sighet, într-o partidă în care bistrițenii au ratat cel puțin 8 ocazii de gol.

Meciul 2 a fost tot o remiză cu Viitorul Oradea, echipă care în primul joc a făcut egal cu marea favorită, Luceafărul Cluj.

În meciul decisiv, urmașii lui Anton, Ganea și Peteleu, au ținut piept cu brio celor de la Luceafărul, pierzând în final cu 2-0 prin două goluri din faze fixe, lăsând totuși o impresie foarte bună la finalul competiției.

Dănuț Dosan ne-a declarat: „Doar lipsa de șansa a făcut să nu venim acasă cu 6 puncte, Luceafărul Cluj fiind la momentul de față o echipă de neînvins, cel puțin în zona Ardealului, grupa fiind foarte echilibrată, înafară de meciurile clujenilor, celelalte jocuri terminându-se la egalitate. Felicit băieții pentru atitudinea și dăruirea de care au dat dovada”.

 Inter Viișoară: Cârcu, Bahrin, Pleșa, Muthi, Mihaiu, Moldovan, Saicu, Gătan, Bălăban, Băbutan, Răcila, Râpan, Ghiofi, Pop D. Antrenori: Dănuț Dosan și Nagy Andrei.

 

Bogdan Florea

 | 1.666 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *