Fotbal, juniori: Din nou egal în derby-ul bistrițean!

Ultima etapă a Campionatului Național Regular al Juniorilor Republicani a programat pe terenul Iproeb din Bistrița, deby-ul local dintre LPS Bistrița și Gloria Junior.

La under 19, cele două echipe și-au continuat duelul și rivalitatilea într-o partidă viu disputată cu mulți nervi și încrâncenare, pe un frig greu de suportat.

LPS începe mai bine, jocul fiind echipa mai agresivă și în minutul 6 deschide scorul, la o fază fixă prin Băldean, cu o frumoasă lovitură de cap. După gol, jocul se echilibrează vizibil, ocaziile alternând de la o poartă la cealaltă.

În minutul 41, tot la o fază fixă, Gloria Junior egalează cu multă șansă, fundașul gazdelor, Minta, învingându-și propriul portar cu o lovitură de cap.

Repriza a doua a fost un festival al ratărilor la ambele porți, scorul rămânând înghețat până la final, 1-1.

O remiză echilibrată între bistrițeni, două echipe frumoase, cu care ne putem mândri. Jucători de real talent precum Candale, Suciu, Bușiță, Moldovan, Bălan sau Neamț pot deveni oricând jucători de bază pentru echipele de seniori, la nivel cât mai înalt

 Gloria Junior: Racoți, Popa, Forogău, Aluas, Sandor, Hontilă, Lazăr, Nuțu, Bălan, Neamț, Rebus. Rezerve: Negrea, Csiki, Moldovan, Adam.

 

LPS Bistrița: Mureșan, Szocs, Meșter, Minta, Bușiță, Timiș, Obreja, Suciu, Măluțan, Băldean, Candale. Rezerve: Gherghel, Tetean, Pop.

La under 17, Gloria Junior a reușit să se impună la limită, 1-0, prin golul marcat de Florin Sângeorzan.

Bogdan Florea

 | 3.254 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

    • Chiar un rezumat ca la meciul trecut cand a castigat Lps 1-0 cand am vazut chiar ocazi mari ratate..

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *