Fotbal, juniori: Echipa lui Marius Chira și Sergiu Gabor s-a calificat la Turneul Final under 19!

LPS Bistrița e calificată între primele 8 echipe din Campionatul Național al juniorilor sub 19 ani. Competiția e a doua ca valoare în România, după Liga Elitelor.

Pe pandemie, s-a jucat o ediție restrânsă din campionatul național al juniorilor. LPS Bistrița a făcut parte din seria a 16-a, una dintre cele 16 serii ale întrecerii. Cu două victorii în fața echipelor LPS Târgu Mureș și Lucian Blaga Reghin, bistrițenii au câștigat grupa și au jucat astăzi în barajul pentru turneul final, disputat eliminatoriu între cele 16 câștigătoare.

Meciul a fost programat pe stadionul Jean Pădureanu, împotriva formației FC ACS Recea.

Echipa antrenată de Marius Chira și Sergiu Gabor a câștigat la loviturile de departajare, după ce a fost egal, 1-1, în timpul regulamentar. Oaspeții au deschis scorul, dar ai noștri au egalat în repriza secundă prin Alin Andrecuț. Au marcat apoi de la 11 metri Torok, Poptean, Piticari, Arciundean, Ștefan Patrick, Rebrean, Lakatos, Andrecuț și Stahoveanu.

”A fost un joc foarte bun făcut de noi, chiar dacă am intrat un pic timorați și am crezut că dacă au jucători de liga 2 în teren meciul e pierdut. Dar nu a fost așa. După un meci echilibrat, am arătat că suntem echipa mai muncitoare, care nu renunță. Jucătorii au ascultat foarte bine ce le-am transmis la pauză, să aibă încredere în ei, și au reușit să întoarcă rezultatul. La loviturile de departajare am am bătut impecabil și soarta a fost alături de noi. Munca pe care am depus-o în condiții grele, pe pandemie, câte 3, câte 6, și-a spus cuvântul și ne-am calificat la turneul final. Sunt mândru de acești copii minunați. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au susținut.”, spune antrenorul Marius Chira.

Iată lotul cu care LPS joacă în această competiție:

Banu Bogdan, Torok Alex, Lakatos Adelin,  Rebrean Ionut, Leonte Emanuel, Poptean Mihai, Stupinean Iosif, Stefan Patrick, Mitrut Pop, Piticari Paul, Andrecut Alin, Rus Cristian, Danci Kevin, Rad Raul, Arciudean Gabriel, Morozan Cosmin, Mihai Beaudean, Stahoveanu Cătălin

Antrenori: Chira Marius, Sergiu Gabor, Paul Nicolae

 

 

 | 2.588 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *