Fotbal, juniori B: Gloria Junior joacă într-o competiție inedită! Are meci la Slatina!

Gruparea condusă de Cristian Stanciu și antrenată de Gabriel Cârstea conduce în seria a 8-a din Campionatul Național de juniori B (sub 17 ani) și participă la Cupa României pentru juniori, competiție aflată la debut în fotbalul românesc.

În campionat, Gloria Junior joacă într-o serie cu alte 8 echipe din Ardeal și e pe primul loc după 17 meciuri. Se joacă două tururi și două retururi și se află la începutul turului 2. În cea mai recentă partidă disputată, bistrițenii au învins cu 4-1 la Reghin, prin golurile marcate de Cifor și Bălan. În acest an, mai joacă un singur meci, acasă cu Școala de fotbal Viitorul Mihai Georgescu Cluj,în 3 decembrie.

Însă până atunci, va evolua în Cupa României, miercuri, la Slatina. Joacă în această întrecere din postura de lider în Campionatul Național, alături de toate celelalte echipe de pe primul loc din celelalte serii, plus toate formațiile din Liga Elitelor, primul eșalon al fotbalului juvenil.  

CSS Slatina vine tot din Campionatul Național (eșalonul 2), unde are 13 victorii și un egal din 16 meciuri, linie de clasament asemănătoare cu a bistrițenilor.

Jocurile din optimile și sferturile de finală se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

 Iată programul integral al optimilor, la cele două categorii de vârstă:

CUPA ROMÂNIEI U17

â–ºFC Ardealul Cluj – LPS Satu Mare
â–ºCSS Slatina – ACS Gloria Junior Bistrița
â–ºAFK Csikszereda Miercurea Ciuc – UTA Bătrâna Doamnă 
â–ºACS Poli Timișoara – Pandurii Lignitul Târgu Jiu
â–ºPetrosport Ploiești – LPS Iolanda Balaș Soter Buzău
â–ºCSM Politehnica Iași – FC Voluntari 
â–ºSC Dinamo 1948 SA – CS Dinamo București
â–ºAs. Regal SC „Ferdinand I” – Academia Farul Constanța

 | 755 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *