Fotbal, juniori: Avem campioane județene, urmează zonele!

Asociația Județeană de Fotbal a reușit cu greu, ca în fiecare an din păcate, să adune câteva echipe și să formeze campionatele județele de fotbal pentru juniori U’15, U’13 și U’11.

După formatul tur și retur, s-a ajuns la final și s-au stabilit câștigătoarele și reprezentanțele județului nostru la fazele zonale, după cum urmează:

La categoria U’15, Academia Gloria lui Valer Săsărman avut câștig de cauză într-o luptă cu LPS Bistrița și Olympia Beclean, dusă până în ultimele etape, ultima săptămână fiind decisivă, când Academia a dispus de ambele sale urmăritoare pe teren propriu, nelăsând nici o speranță adversarilor.

Turneul zonal încă nu și-a stabilit gazda, urmând să se discute la începutul lunii iunie.

Clasamentul:

1.Academia Gloria-25p

2.LPS Bistrița-23p

3.Olympia Beclean-19p

4.Gloria Junior-7p

5.Inter Viișoară-7p

6.Progresul Năsăud-6p

 

 Lotul Academia Gloria U’15 : Dragu, Pop, Șerbănescu, Mureșan, Moldovan, Musceleanu, Sulici, Danciu, Torok, Butuza, Tinca, Domide, Ghiță. Antrenor: Valer Săsărman.

 

La categoria U’13, urmașii lui Anton, Ganea și Peteleu, cei de la Inter Viișoara nu au avut adversar în județ și terminând cu un golaveraj uimitor de 34-1. Turneul zonal va avea loc în perioada 6-10 iunie.  Încă nu s-a stabilit orașul, dar cel mai probabil se va desfășura la Cluj, unde gazda este campioană en-titre a țării, Luceafărul Cluj.

 

 

Clasamentul:

1.Inter Viișoară-18p

2.AS Transilvania Bistrița-9p

3.FC Bistrița-9p

4.Someșul Ilva Mică-0p

 Lotul Inter Viișoara under 13: Cârcu, Bahrin, Muthi, Pleșa, Grindean, Saicu, Mihaiu, Sas, Moldovan M, Boca, Gătan, Bălăban, Gyorfi, Băbutan, Oltean, Moldovan V, Răcilă, Rapan, Pop D. Antrenori: Dănuț Dosan, Andrei Nagy, Bălan Liviu.

 

La under 11, cei mai mici, debutanții în această competiție a fost o luptă dusă în doi, până la capăt, echipele Viitorul Năsăud și Transilvania Bistrița fiind despărțite doar de un singur gol, marcat în meciurile directe, câștig de cauza având cei de la Năsăud, care vor reprezenta județul la faza zonală în acest weekend, 25-26 mai, la Cluj-Napoca.

Clasamentul:

1.Viitorul Năsăud-21p

2.ACS Transilvania-21p

3.Olympia Beclean-7p

4.Ardeal BN-7p

5.Academia Gloria-3p

 Lot Viitorul Năsăud under 11: Figan, Cârstea, Leah, Creta, Bodescu, Scurtu, Onitiu, Chifa, Simion, Covaci, Pampa, Cira, Balatici. Antrenori: Vasilichi Andrei și Viorel Ghiorghită.

 

 

 | 2.422 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *