Fotbal: Greșelile din defensivă, aduc Gloriei cea mai usturătoare înfrângere din acest sezon!

Elevii lui Falub au pierdut cu 3-1 (2-0) duelul în fața ocupantei locului secund, Unirea Ungheni. Formația condusă de Florentin Petre a speculat la maxim greșelile din defensiva bistrițeană, în timp ce Gloria, aflată în scădere de formă, și-a creat prea puține ocazii reale de a marca.

Prima repriză a început cum nu se putea mai rău pentru oaspeți, gazdele deschizând scorul în minutul 3. Departe de buturi, Mociu degajează imprecis, balonul ajunge la un adversar, care reia pe spațiul porții înainte ca goalkeeper-ul bistrițean să ajungă la postul său. Două minute mai târziu Martinovici greșește o preluare la mijlocul terenului, mingea ajungând la un fotbalist al gazdelor, incursiunea acestuia, singur spre poartă, fiind în cele din urmă oprită de R. Bălan. În minutul 8, Țegle îl încearcă pe goalkeeper-ul Unirii cu un șut din afara careului, deviat de portarul Ganea în corner. Golul secund al gazdelor apare la mijlocul reprizei. O greșeală de marcaj a lui Mar permite ca mingea să ajungă în careu la Ovidiu Horsia, acesta, dintr-un unghi închis, reușind să-l învingă pe portarul Gloriei. În minutul 32, Țegle împinge o minge în careu lui Ionică, însă șutul acestuia spre poartă este deviat de defensiva mureșeană.

Prima parte a actului secund aparține tot celor de la Ungheni. În minutul 51, pornit pe contra-atac, Trif driblează tot ce-i iese în cale de la mijlocul terenului până în careu, trece și de portarul Mociu, însă nu reușește să finalizeze, apărarea bistrițeană reușind în cele din urmă să recupereze din tempoul pierdut. În minutul 65, o minge lansată spre careul bistrițean este degajată imprecis, cu capul, de căpitanul Bălan. Balonul ajunge la un adversar, șutul acestuia reluat din prima fiind respins de Mociu în fața porții, ca mai apoi, cea de-a doua reluare, din demivoleu, a lui Pitep, să găsească plasele porții Gloriei. Golul de onoare este marcat din fază fixă în minutul 69. Un corner bine executat îl găsește pe R. Bălan în careu, acesta reluând cu capul în poarta gazdelor.

Acest eșec întețește lupta pentru prima poziție a seriei, permițând celor de la Ungheni să se apropie la două puncte de Gloria, în vreme ce Mediașul, victorioasă și ea în această etapă, revine la șase puncte în spatele bistrițenilor.

Gloria: Mociu – Gallo (min. 55 Uțiu), Martinovici, R. Bălan, Mar (min. 45 F. Bălan) – Mihalcea, Popa (min. 45 Itu), Țegle – Mihai (min. 67 Dat), Ionică (min. 45 Sucitu)

Sursă foto: Facebook

Tiberiu Titieni

 | 3.685 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Istoria se repetă. Antrenor zero! Echipă zero. Ne bat echipele comunale la greu. Aș vrea să fiu mincinos dar după următoarele două etape vom fi pe locul 3. Nu prea cred că vom juca baraj. Ar trebui să se trezească conducerea clubului să aducă antrenor competent că ăsta cel avem ne-a aburit destul. Sper să nu fie prea târziu.

    Post a Reply
  2. Cu asa echipă nu promovăm nici in următoarele 10 sezoane.Antrenor de liga 4,sau cel mult minifotbal.Dacă se vrea un proiect adevărat atunci trebuie un antrenor adevărat,si bineînteles fotbaliști nu doar “jucători” de fotbal.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *