Fotbal: Gloria, victorie clară în primul meci acasă! O miuță bună cu un adversar modest!

Gloria a câștigat cu 5-1 în fața echipei ACS Industria Galda, un meci contând pentru etapa a 3-a din Liga a treia.

Bistrițenii au condus cu 2-0 din minutul 10, după două goluri rapid marcate de atacantul Banyoi (reluare din careu, după o fază spectaculoasă a lui V. Mihai pe stânga) și de mijlocașul Mihalcea (șut sec din careu, poziție centrală)

Simțind repede că au în față un adversar modest, jucătorii lui Falub au redus repede din turație, nu s-au mai concentrat suficient și au primit gol pe o centrare perfectă de pe dreapta și o reluare cu capu ldin 6 metri. A fost o neatenție colectivă, printre puținele din acest joc, dominat categoric de bistrițeni.

Certați bine de antrenorul Falub, jucătorii Gloriei și-au revenit încă dinaintea pauzei, căpitanul Rareș Bălan marcând ușor, după un corner de pe dreapta.

La pauză, Falub a mai reglat ce era de reglat și oaspeții n-au mai trecut de mijlocul terenului. Carl Davordzie a luat o minge pe cont propriu în minutul 50 și a dus scorul la 4-1, iar Vasile Mihai, cel mai bun jucător de pe teren, a închis tabela la 5-1 cu un șut bine plasat.

Cu două victorii și un egal în primele 3 meciuri, Gloria își arată intențiile de a conduce seria a 9-a. Urmează o partidă în deplasare, pe terenul principalei contracandidate la promovare, Unirea Ungheni, iar apoi un meci acasă cu Unirea Alba Iulia.

Mociu, Martinovic, Davordzie, R. Bălan, F. Bălan, Gallo, Mihalcea, Larionesi, Pațurcă, Banyoi, V. Mihai. Au mai intrat: Fridrich, Mar, Florescu, Neacșu

 | 1.394 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

 1. Am văzut ultimele 30 min. ale meciului.
  Echipa ardversa e foarte slabă!
  Mijlocașii lor stau la 5-10 metri de jucatorii Gloriei. Habar nu au să facă marcaj, să stea lipiți de jucător, să nu le permită “Glorioșilor”să primească mingea in poziția “ orientat cu fața către poarta echipei oaspete”,
  Le permiți sa primească mingea orientați “cu fundul la poarta oaspeților” si cu un om care iti sufla in ceafă!
  Nu ai ce concluzie sa tragi, când joci cu o echipa Industria Galda de statiști, figuranți, jaloane.
  Penibila atitudinea adversarilor. Nu au ce caută in Liga 3.
  Mi-a plăcut extrema stânga de la Galda, driblează, șutează, ca Ronaldo, Florinel Coman.

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *