Fotbal : Gloria, un nou rezultat de egalitate: 0-0 cu ASA Târgu Mureș!

În cel de-al treilea joc din cadrul stagiului de pregătire și jocuri pe care îl face la Târlungeni, Brașov, bistrițeniii au întâlnit formația ASA Târgu Mureș, echipă cu care se va întâlni și în partidele de campionat.

După un joc bun făcut împotriva celor de la Concordia Chiajna, când au reușit un rezultat de egalitate chiar pe terenul echipei de prima ligă, și un joc prost pierdut împotriva celor de  la Unirea Târlungeni, bistrițenii au reușit din nou un joc destul de bun încheiat cu un rezultat de egalitate, 0-0, chiar dacă ambele echipe au avut câteva ocazii bune de gol.

Cea mai mare ocazie a bistrițenilor din  prima repriză s-a consumat în minutul 30 când Curtuiuș a scăpat singur cu portarul dar a fost faultat la 17 metri, obținând astfel eliminarea unui adversar. În minutul 42 consemnăm o fază identică la poarta bistrițenilor ce se soldează cu eliminarea lui Fizeșan. În repriza a doua mureșeni au trimis mingea în bară în minutul 60, pentru ca pe final bistrițenii puteau să termine victorioși dar șutul trimis de Brumă în minutul 86 a fost respins de portarul advers în bară.

Lotul folosit de staff-ul tehnic: Albuț – Å¢îrcă, Matei, Fizeșan( Hlinca 42),  Polgar  – Budăcan (Mariș 60), Mărginean, Stancu( Antonescu 70), Roșu( Chițu 46) – Antonache(Feher 36), Curtuiuș( Brumă 60).

Sandu Negrean, antrenor:”Am obținut un rezultat de egalitate echitabil, ambele echipe au fost bine așezate din punct de vedere tactic. Ambele echipe și-au creat câteva ocazii bune de a marca. Vreau să felicit jucătorii pentru efortul depus și pentru disciplina tactică, în special pe faza de apărare. Mai avem încă de lucru pe faza de atac, ratăm prea ușor ocaziile bune de gol și suferim destul de mult la ultima pasă. Mai avem mai puțin de trei săptămâni până la începerea campionatului așa că încercăm să cristalizăm și o formulă de joc cu care să ne batem la promovare”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro   

 | 188 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *