Fotbal: Gloria trece de puștii celor de la CFR II și bifează a 4-a victorie consecutivă fără gol primit!

Gloria și-a luat revanșa în fața echipei satelit a celor de la CFR Cluj, câștigând pe teren propriu cu scorul de 2-0 (1-0), la capătul unui meci în care și-a dominat în totalitate adversarul. Oaspeții au venit la Bistrița cu o echipă foarte tânără, formată în mare parte din puști născuți între anii 2002-2007.

Primul sfert de oră a aparținut pe deplin Gloriei, echipa noastră consemnând câteva faze de poartă importante ce se puteau concretiza cu gol. Primul gol a venit totuși rapid, în minutul 17, după o schemă de joc executată impecabil de jucătorii lui Falub. Dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, Covaciu fentează un șut pe poartă însă îi pasează în stânga lui Davordzie. Stoica se demarcă frumos de apărători în careul advers, primește o pasă perfectă de la colegul său din atac și înscrie cu un șut bine plasat.

Patru minute mai târziu Davordzie scăpat singur spre poartă putea majora diferența însă șutul său a trecut puțin pe lângă poartă. Clujenii au avut singura fază importantă de poartă în minutul 23, când au reluat un balon din 3 metri peste poarta lui Bodea.

Golul secund a venit la scurt timp după reluarea actului secund. Davordzie își asumă o cursă frumoasă de la mijlocul jumătății de teren advers, trece cu stil de ultimul apărător într-un duel unu la unu și marchează cu un șut la colțul lung. În minutul 67 Clujenii puteau reduce din diferență, însă Bodea a intervenit salvator la șutul din interiorul careului al oaspeților. Nou intratul Buia putea și el să își treacă numele pe lista marcatorilor în minutul 78, însă șutul său puternic din afara careului a lovit transversala porții.

În urma acestui meci Gloria se află la a 4-a victorie consecutivă fără gol primit și urcă provizoriu pe prima poziție a clasamentului. Urmează partida de săptămâna viitoare, disputată tot pe teren propriu, în fața celor de la Sighetu Marmației.

Au jucat pentru Gloria: Flaviu Bodea, Sergiu Bactăr, Antonio Manolache, Paul Copaci, Alberto Țica, Alexandru Trifan, Bogdan Vasile, Ovidiu Covaciu, Alexandru Stoica, Nini Popescu, Carl Davordzie

Au mai intrat: Ovidiu Stoianof, Răzvan Sulici, Darius Buia, Adam Wahab, Sergiu Luca

Tiberiu Titieni

Foto: Facebook CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud

 

 | 623 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *