Fotbal: Gloria s-a temut de ”viruși”! La 10 minute de victorie cu Sănătatea Cluj!

Gloria a condus cu 2-0 pe terenul Sănătății Cluj în prima etapă a returului ligii a treia, dar a fost egalată în partea a doua a meciului. Bistrițenii s-au întors cu un punct meritat din acest debut în 2020, la capătul unui joc împotriva unei echipe cu mulți foști jucători în primele două divizii.

Curtuiuș a deschis scorul în minutul 34, cu un șut la colțul lung, peste portarul Lăzăreanu, din afara careului, lateral dreapta, de la peste 20 de metri. Și Meșter l-a majorat la 0-2, cu capul, după un corner executat de Nalați de pe stânga, în minutul 45.

Însă, după pauză, gazdele au atacat mai mult și ai noștri n-au putut ține de rezultat. În minutul 55, fostul căpitan al Gloriei, Dan Matei – acum antrenor și jucător la Sănătatea, a deviat cu capul o minge aruncată lung de la margine, din partea stângă a terenului, peste Albuț, ieșit la colțul scurt și s-a făcut 1-2

Și, spre final, în minutul 82, la o minge aruncată în careu de fundașul dreapta Paul Cristian, peste apărarea bistrițeană, Gașpar a tras pe jos, la colțul lung și a stabilit scorul final, 2-2.

”Cunoșteam jocul adversarilor, cu mingi lungi, la bătaie, dar am avut un pic de frică în fața lor. Totuși, e un punct câștigat, pe un teren greu, cu un adversar dificil. Să nu uităm că avem un lot de 23 de jucători, din care 18 sunt bistrițeni și 16 au sub 22 de ani. Cred că suntem cea mai tânără echipă din seria noastră”, spune antrenorul Gloriei, Dănuț Matei.

Sănătatea: Lăzăreanu, Paul Cristian, Rada, Matei, Mic, Creț, Ciupe, Isac, Tilincă, Ceaca, Roman. Rezerve: Pungan, Bucur, Szolosi, Neamț, Gașpar, Yuh, Vlădău

Gloria: Albuț, Milandru, Hasnaș, Patca, Meșter, Chirlejan, Nalați, Georgiță, Bococi, Curtuiuș, Cazan. Rezerve: Mureșan, Petruț, Suciu, Minta, Băldean, Mihali, Sulici

În urma acestei runde, Gloria își păstrează locul 6 în clasament, cu 25 de puncte. În etapa următoare, echipa bistrițeană va juca acasă, cu Unirea Alba Iulia.

 

 | 1.152 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *