Fotbal: Gloria sparge gheața! Victorie în etapa a 3-a, 4-1 cu Gaz Metan 2! (FOTO)

Gloria a obținut prima victorie în Liga a treia, astăzi, pe stadionul Jean Pădureanu, 4-1 cu echipa a doua de la Gaz Metan Mediaș.

Chiar dacă a jucat împotriva unei formații cu 4 jucători din lotul de Liga 1, Gloria a jucat curajos, a profitat de momentele cheie ale partidei și a avut din nou un mare ajutor din partea atacantului Ovidiu Stoianof.

Acesta a deschis scorul în minutul 2 cu o lovitură de cap după o centrare de pe stânga și a făcut 2-0 în minutul 35 pe fondul unei bune reveniri a oaspeților, insistând la o minge ce părea moartă.

Jucătorii lui Dan Matei și Aurel Nalați au mai avut câteva ocazii bune ratate de Nalați și Cilean, dar au intrat cu un nesperat 3-0 la pauză, după ce Hasnăș a marcat din 6 metri în ultimul minut al primei părți.

În repriza secundă, sibienii au beneficiat de un penalty discutabil și au redus din diferență, dar ai noștri au marcat rapid golul de 4-1 prin Cilean în minutul 60 și n-au lăsat nicio șansă adversarilor. Mai relevant era dacă se încheia 5-1, dar Țigorean n-a avut noroculsă-și treacă numele pe lista marcatorilor, reușita lui fiind anulată de central.

Victoria vine într-un moment propice,după două înfrângeri, când jucătorii, dar și spectatorii, aveau nevoie de ea. La meci au asistat 3-4 sute de suporteri, printre care s-a aflat și președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

 

Gloria: Rakoți, Patca, Hasnaș, Bucur, Meșter, Dobrea, Nalați, Cilean, Suciu, Stoianof, S. Rus. Au mai intrat: Beldean,Țigorean

 

Gaz Metan: Dancu, Stancu, D. Pop, Jica, Trif, Socaci, Bârză, Costea, Hășmășan, Ilaș, Buziuc.

 

 | 2.767 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

 1. Bravo! Sunteți buni!
  Ați adus bucurie în inimile microbiștilor bistrițeni!
  Am mare încredere în această echipă!
  Felicitări pentru victorie!

  Post a Reply
 2. A fost o plăcere să revăd (și reaud) câteva persoane cu ștate vechi în tribunele arenei la un meci al unei echipe bistrițene… O victorie clară, frumoasă, care ne oferă mari speranțe, sper însă nu deșarte. Și mai sper că proiectul este, într-adevăr, unul sincer, curat și se va finaliza cu preluarea palmaresului, brandului, siglei și tot ce ține de echipa-fanion a județului pentru a oferi legitimitate 100% acestui proiect. Hai Bistrița!

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *