Fotbal: Gloria se cam chinuie! Victorie la limită după un joc prost!

Gloria a câștigat cu 1-0 în fața echipei Lotus Băile Felix, în penultima etapă a sezonului regulat. Profitând de jocul rezultatelor, avea încă din etapa trecută calificarea asigurată în play – off, acolo unde merg primele 4 din cele 10 serii.

Totuși, jocul echipei antrenate de Adrian Falub lasă de dorit și nu seamănă cu al unei echipe care vrea să promoveze. În fața unui adversar modest, Gloria nu și-a creat nicio ocazie de gol de-a lungul meciului, n-a avut nicio acțiune de Doamne-ajută.

Unicul gol a fost marcat în minutul 26 din repriza secundă, cu un șut telefonat de la marginea careului, trimis de Davordzie la rădăcina barei din stânga portarului, singurul pe poartă din tot meciul.

Oaspeții au avut o ocazie mare de gol în prima repriza și puteau egala în ultimele 5 minute, când Copaci a scos o minge de pe linia porții.

Cu noile achiziții aproape invizibile, într-o încâlceală tactică de neînțeles, Gloria surprinde oarecum prin aceste două jocuri slabe, primele din 2023.

Mai avem o etapă din sezonul regulat, în care echipa bistrițeană va juca la Carei și apoi urmează un play-off în care Falub are nevoie de un altfel de joc. Mai convingător, mai curajos, mai lucid și, dacă are de unde, cu un plus de valoare. Altfel, promovarea rămâne doar un vis frumos.

Au jucat: Bodea, Manolache, Fridrich, Copaci, Georgescu, Țica, Luca, V. Bogdan, Stoica, Davordzie, Gondiu. Au mai intrat: Hasnaș, Runcan, Savu, Yameogo, Curtuiuș.

foto: CS Gloria 2018

 | 718 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

7 Comments

 1. Un articol foarte pertinent si la obiect! Plictiseala maxima la acedt meci. O Gloria, fara glorie. Plus valoare a tot adaugat atat Falub cat si Babutan prin noile si vechile achizitii, dar doar la banii dați. In rest….plictiseala maxima. Hai noroc si la…baraj.

  Post a Reply
 2. Da numai ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. Se sparge. Vedem in capul cui pana la final. Banuiesc ca intr-un cap tare.

  Post a Reply
 3. Ce plus valoare? Bani gârlă si fotbal zero. Asta da valoare. Nicio diferenta intre fotbalistii de acum 2-3 ani si cei de acum. Scuze diferenta mare la bani. Vai steaua noastra pe ce se cheltuiesc bani.

  Post a Reply
 4. Poate sa ne arate fotbal in meciul de la Carei, din 25 martie, si apoi mai discutam.

  Post a Reply
 5. Victorie cu 1-0 la Carei.Felicitarile de rigoare. Deci, se poate.

  Post a Reply
 6. Mare meci, mare victorie cu penultima clasata!
  O victorie care ,,ne propulseaza” pe locul 3!!!
  Pe locul 3 am msi terimat cu 2 ani in urma, dupa Zalau si Baia Mare, dar cu multi bistriteni, multi tineri si foarte tineri si foarte putini bani.
  Deci mare diferenta, nu?

  Post a Reply
 7. Bine punctat Vasi
  Vai steaua noastra ce rezultate si cu ce bani multi si conditii super.
  Tare curios as fi sa stiu cine transfera pseudojucatorii astia pe bani multi?

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *