Fotbal: Gloria, la primul meci în 5 luni! Amical cu HC Zalău!

Exact 5 luni au trecut de când echipa bistrițeană de fotbal a jucat ultima partidă, în 7 martie. Gloria a deschis atunci returul ediției trecute de campionat cu o remiză, 2-2, cu Sănătatea, la Cluj-Napoca.

Vineri, de la ora 17.00, bistrițenii au amical cu SCM Zalău, echipă din același eșalon, liga a treia. Partida se va desfășura fără spectatori, porțile stadionului urmând să se închidă cu două ore înaintea jocului.

Ambele echipe și-au făcut teste pentru coronavirus și nu au nici un caz pozitiv, nici în loturi și nici în staff-uri.

Partida nu va beneficia însă de arbitraj calificat, fiindcă nici un arbitru din județ nu a fost testat de Covid 19. Excepție face Mihai Marica, din lotul A, dar el ar trebui să ceară acordul comisiei centrale. Așa încât s-a decis ca meciul, care oricum are un caracter amical, să fie arbitrat de antrenorii celor două echipe.

În ce privește lotul bistrițean, acesta are 3 nouătăți față de sezonul trecut. Este vorba despre Enescu, Potra (CFR2) și L. Mândrean (Mediaș).

Sălăjenii, care s-au salvat de la retrogradare în sezonul trecut, și-a pregătit un lot cu care speră să atace podiumul. Cei doi antrenori au optat pentru jucători tineri, dar şi patru jucători experimentaţi. Astfel, Mihai Onicaş, Mihai Petra, Alin Mutu şi portarul Bogdan Miron vin la Zalău să ajute formaţia de sub Meseş să obţină o clasare cât mai bună, toţi patru având experienţă la nivelul ligilor superioare.

Pentru noul sezon din Liga a III-a, echipele sunt obligate să înceapă meciurile cu un jucător U 21 şi doi jucători U 19 pe teren.

 | 909 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. la bugetu din sezonu asta trebe neaparat promovare

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *