Fotbal: Gloria pierde cu o echipă care a dat totul în teren, AFC Unirea 1924 Alba Iulia (2-1)

Astăzi s-a jucat prima etapă din returul play out-ului Ligii 3, serie 9, iar CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a înfruntat în deplasare o echipă în mare pericol de retrogradare, AFC Unirea 1924 Alba Iulia. Din păcate pentru băieții lui Adrian Falub, victoria a fost adjudecată de gazde, care s-au mobilizat după un eșec la Cluj.

Gloria a jucat azi pe stadionul Cetate din Alba Iulia împotriva unei echipe pentru care orice punct în minus înseamnă încă un pas spre retrogradare, AFC Unirea 1924 Alba Iulia. Aflați la al doilea meci în 3 zile, jucătorii din Alba Iulia păreau o țintă ușoară, însă s-au mobilizat exemplar și au reușit să obțină cele 3 puncte, chiar dacă zilele trecute au suferit o înfrângere usturătoare cu Sănătatea Cluj, meci încheiat cu scor de tenis, 6-0.

Golul marcat de bistrițeanul Alex Stoica în minutul 19 al partidei nu a fost suficient, iar tabela a indicat în final 2-1 pentru AFC Unirea 1924. În ciudat acestei înfrângeri, Gloria se menține pe primul loc în Play Out, cu 34 de puncte acumulate. Următorul meci se joacă cu a doua clasată în grupa de retrogradare, la Ocna Mureș, în 7 mai.

Clasament Play Out, Liga 3, Serie 9

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud 34p

Ocna Mureș 29p

Sănătatea Cluj 27 p

Avântul Reghin 22p

Arieșul Turda 21p

Unirea Alba Iulia19p

 

 | 1.451 vizualizări

Author: Stefanel Ana

Share This Post On

1 Comment

  1. Echipă nouă, obiceiuri vechi…

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *