Fotbal: Gloria pierde în derby-ul de azi cu Satu Mare! (1-0)

Victorie cu noroc pentru CSM Satu-Mare în derby-ul cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Bistrițenii se întorc acasă cu 0 puncte după ce au pierdut la un gol în etapa 14 din seria a 10-a a Ligii a 3-a. 

Gloria întrerupe seria de meciuri consecutive fără înfrângere și cade pe locul 2 în clasament. Sătmărenii au reușit să își ia revanșa după meciul slab de pe stadionul Jean Pădureanu și reușesc victoria, cele două formații fiind acum la egalitate cu 29 de puncte.

Bistrițenii au pornit cu încredere în meciul de azi cu Satu Mare, disputat pe stadionul Olimpia-Daniel Prodan, după 5 victorii consecutive. Ultimul meci câștigat a fost cel cu CSM Sighet, după un gol de 3-2 marcat în minutul 83.  De cealaltă parte, Satu Mare a sperat într-o revanșă, mai ales că antrenorul Csik Tiberiu a avut întreg lotul disponibil și a afișat cel mai bun prim 11.

În repriza a doua, Mansour a deschis scorul, iar tabela de marcaj a rămas neschimbată până la fluierul de final al arbitrului Roman George din Timișoara. După această partidă, Gloria coboară un loc în clasament și este depășită de noul lider, FC Bihor, cu 31 de puncte acumulate în urma victoriei de azi cu CFR Cluj II (4-0).  FC Bihor este următorul adversar al bistrițenilor în etapa cu numărul 15, ce se va juca acasă, pe stadionul Jean Pădureanu în 2 decembrie.

Ana Ștefănel

 | 1.090 vizualizări

Author: Stefanel Ana

Share This Post On

3 Comments

  1. De ce a fost victorie cu noroc?

    Post a Reply
  2. Victorie cu noroc, pentru ca nu a castigat Gloria. Si pentru ca nu a mai avut Gloria noroc de un arbitraj ca si cel cu CSM Sighet. 😀😀😀
    Mai aduceti la iarna inca 11 jucatori cu salari babane, si poate, poate mergeti la baraj.

    Post a Reply
    • La baraj o sa mearga, dar cam atat. Corvinul le da scor. O echipa care pierde la Sighet, la juniorii de la CFR Cluj, o echipa care castiga cu mare greutate si noroc meciuri acasa (ca si cel cu Sighet sau Carei) nu are cum sa bata o echipa care defileaza in seria 9. In liga 3 puteam ramane si tinerii jucatori bistriteni care jucau in anii trecuti. Acum avem echipa de mercenari, pe bani multi, dar fara sanse de promovare.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *