Fotbal: Gloria leagă a doua victorie, într-un meci cu 8 goluri!

Gloria a câștigat astăzi fără probleme în fața bistrițenilor de la Someșul Dej. A fost 5-3 la final, după ce Gloria a condus cu 2-0 și 4-2.

Gazdele au început foarte bine jocul și au marcat de două ori în primele 15 minute,prin Curtuiuș (cu capul, în stilu-i caracteristic) și Nalați (din penalti, la un fault asupra lui Stoianof). Dar s-au relaxat neașteptat și au fost egalate până în minutul 32 prin Buta și Maxin, cu șuturi din careu.

La pauză a fost 3-2 pentru Gloria, cu un gol marcat de Meșter, în urma unui corner. Și apoi 4-2, la două minute după reluare, prin golul lui Vărărean, din careul mic.

A urmat o nouă perioadă de relaxare și oaspeții s-au apropiat din nou la un gol, după reușita lui Brumă pe un contraatac rapid purtat pe stânga: 4-3.

Curtuiuș a fost cel care a închis definitiv tabela, în minutul 65, cu cel mai frumos gol al meciului,după un șut plasat la colțul lung, la rădăcina barei.

Cu 3 puncte câștigate la capătul unui joc bun, consistent pe alocuri, Gloria leagă a doua victorie și o poate obține pe a treia, săptămâna viitoare,pe terenul ultimei clasate, Luceafărul Oradea.

Gloria: Albuț, Meșter, Patca, Vărărean, Milandru, Sulici, Georgiță, Nalați, Trifan, Curtuiuș, Stoianof. Au mai intrat: Alassan, Libong, Bălan

Someșul: Szekely, Valea, Boierean, Șandor,Papp, Miholca, Buta, Dobrea, Maxin, Brumă, Colța.

Partida poate fi vizionată AICI!

 

 

 | 2.452 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *