Fotbal: Gloria la prima victorie în retur: 3-1(1-0) cu Arieșul Turda

Etapa a 20-a Campionatului ligii a 3-a, seria a 5-a, a  programat sâmbătă de la ora 17,00, pe terenul central din complexul Jean Pădureanu, întâlnirea dintre  Gloria, echipă clasată pe locul 11 după disputarea a 19 etape și Arieșul Turda, ocupanta locului 5 în clasamentul seriei. A fost un joc controlat de bistrițeni în cea mai mare parte a timpului de joc, un joc concretizat în prima victorie obținută de Gloria în returul campionatului.

Bistrițenii încep jocul în forță și Sighiartău deschide scorul în minutul 9, până la pauză Fizeșan cu capu din 2 metri ratează golul care putea aduce desprinderea pe tabela de marcaj. După pauză Rogozan marchează pentru 2-0, oaspeții reduc din avantaj la o neînțelegere între Budăcan și Fizeșan în minutul 72, pentru ca 5 minute mai târziu Sighiartău, în vervă bună de joc, să marcheze cu un șut plasat din interiorul careului și să stabilească scorul final.

Gloria: Pop, Dobrea, Homei, Fizeșan, Sîplăcan, Alexandru, Nalați, Jarda, Brumă, Sighiartău, Rogozan. au mai jucat: Țegle, Budăcan, Akari, Țigorean.

Valer Săsărman, antrenor:” Sunt mulțumit de rezultat, am fost conștienți că întâlnim o echipă bună, iar noi veneam după o perioadă mai nefastă. Am fost conștienți că trebuie să câștigăm acest joc, băieții s-au dăruit, s-au concentrate, au fost agresivi și au practicat un joc destul de bun. I-am felicitat pe băieți după joc pentru că, după ce am luat acel gol pe o greșeală personal, au avut tăria să revină și să câștige acest joc

Sportulbistritean.ro


 | 289 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *