Fotbal: Gloria Junior e la un singur punct de zonă!

Sâmbătă și duminică, reprezentantele județului Bistrița-Năsăud în Campionatul Național al Juniorilor U’19 și U’17 au avut partide pe teren propriu.

Sâmbătă, pe terenul II din incinta Stadionului Jean Pădureanu, LPS Bistrița a reușit o frumoasă dublă victorie în fața celor de la Odorheiu Secuiesc. La U’19 elevii lui Paul Nicolae plecau cu șansa a doua în fața echipei de pe locul II, însă pe teren lucrurile au stat cu totul altfel. Bistrițenii, mai obișnuiți cu condițiile proaste ale gazonului, au dominat partida de la un cap la altul, câștigând cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Nalaț, Piticari și Runcan.

La U’17, bistrițenii lui Săsărman s-au impus mai clar decât o arată scorul, 4-1, marcatori fiind Țâncă 2 și Cojoc 2, arătând tot mai bine de la meci la meci și pregătind o echipă foarte competitivă pentru sezonul viitor.

Tot în incinta Stadionului Jean Pădureanu, dar duminică, Gloria Junior a întâlnit Sepsi Sf. Gheorghe. A fost o reîntâlnire frumoasă între doi colegi ai Stelei 1980, Adrian Florea (Gloria Junior) și Marin Barbu (Sepsi). Ca și buni camarazi, și-au împărțit victoriile, la under 19 câștigând Florea cu 4-2 iar la under 17 s-a impus Marin Barbu cu 1-0.

Bistrițenii de la under 19 sunt la un mic pas de o frumoasă performanță, calificarea la Turneul Zonal, de care îi mai desparte doar un punct din cele 3 jocuri rămase pentru a fii matematic calificați. Victoria de duminică a fost muncită și grea, scor final 4-2, pentru bistrițeni punctând Valea, Popa, Nuțu și autogol.

La U’17, Gloria Junior a făcut poate una dintre cele mai bune partide din acest retur, dominând partida, dar spre final, la o greșeală în defensivă, s-au recunoscut învinși de o formatie ce luptă pentru primele locuri și calificarea la Turneul Zonal.

LPS under 19: Banu, Bușită, Leonte, Runcan, Rebrean, Stupinean, Moldovan A, Moldovan D, Nalaț, Piticari și Poptean. Au mai intrat: Spânu, Nut, Pop D.

LPS under 17: Dragu, Pop D, Musceleanu, Poienar, Torok, Mihali, Sulici, Fekete, Pop A, Cojoc și Țâncă. Au mai intrat: Scurtu și Poienar O.

Gloria under 19: Bontaș, Valea, Rotar, Sandor, Dodea, Hontila, Butta, Buga, Nuțu, Popa, Cifor. Au mai intrat: Adam, Moldovan, Scurtu.

Gloria under 17: Rodila, Buia, Gabor, Neamțu, Lostun, Stoica, Butuza, Nechiti, Mihaiu, Trif, Dascălul. A mai intrat Gros.

Clasament under 19, seria X:

1.Gloria Junior-34p

2.Interstar Sibiu-28p

3.Odorheiu Secuiesc-26p

4.LPS Cluj-22p

5.LPS Tg. Mureș-16p

6.MSE Tg. Mureș-14p

7.Liceul Tehnologic Reghin-14p

8.LPS Bistrița-13p

9.Sepsi Sf. Gheorghe-7p

-De remarcat, Gloria Junior are un meci mai puțin disputat.

Clasament under 17:

  1.  LPS Cluj-39p
  2.  Csikszereda-33p
  3.  Sepsi-30p
  4.  LPS Mureș-19
  5.  LPS Bistrița-17p
  6.  Odorheiu Secuiesc-11p
  7.  Gloria Junior-10p
  8.  Liceul Tehnologic Reghin-8p
  9.  MSE Tg. Mureș-4p

Etapa viitoare, 20 aprilie, reprezentantele Bistrița-Năsăud vor juca în deplasare, Gloria Junior la MSE Tg. Mureș și LPS Bistrița la Sepsi Sf. Gheorghe.

Bogdan Florea

 

 | 587 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *