Fotbal: Gloria, înfrângere la Satu Mare! Dan Matei: ”Nu avem lot de promovare!”

Gloria a pierdut primul joc din actualul sezon, 4-2 pe terenul Olimpia din Satu Mare, în fața unei nou promovate, CSM, din localitate.

Bistrițenii au condus la pauză cu 1-0 printr-un gol spectaculos marcat de Bococi în minutul 25. Un minut mai târziu, Albuț a apărat un penalti și mai avea să apere unul în repriza secundă.

În partea a doua, Gloria n-a mai ținut ritmul partidei și a greșit copilărește în apărare. Oaspeții au egalat dintr-un al treilea penalti iar apoi au mai marcat de 3 ori pe neatenții în apărarea noastră. La 4-1, Meșter a închis tabela cu o lovitură de cap, la o centrare de pe dreapta, 4-2.

Antrenorul bistrițenilor, Dănuț Matei, mai atrage încă o dată atenția asupra lotului pe care îl are la dispoziție. ”Am mai spus-o și o repet: vrem să promovăm, dar nu avem lot de așa ceva. Avem mari probleme în apărare și avem mare nevoie măcar de un fundaș central cu experiență. Toate echipele s-au întărit, o să ne fie foarte greu să ne batem la primele locuri”

În etapa următoare, Gloria joacă acasă cu echipa din Șomcuta Mare.

Gloria: Albuț, Milandru, Patca, Potra, Trifan, Allasan, Nalați, Libong, Bococi, Sulici, Curtuiuș

Rezerve: Mureșan, Meșter, Enescu, Stoianof, Georgiță, Burghele, Mihali, Vărărean

Vezi meciul AICI!

 

 | 1.480 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

5 Comments

 1. Gloria are nevoie de anca cel puțin trei patru jucători,un fundaș central,mijlocaș central,si un varf dar toți sa fie cu experienta,am văzut că au lot destul de mare dar sunt multi tineri fără experiență.asta ai ca costa scump daca nu aduc cel puțin 5 jucători cu experiență.

  Post a Reply
  • Cine e Anca? :))

 2. Gloria are nevoie de anca cel puțin trei patru jucători,un fundaș central,mijlocaș central,si un varf dar toți sa fie cu experienta,am văzut că au lot destul de mare dar sunt multi tineri fără experiență.asta ai va costa scump daca nu aduc cel puțin 5 jucători cu experiență.

  Post a Reply
 3. Gloria are nevoie de anca cel puțin trei patru jucători,un fundaș central,mijlocaș central,si un varf dar toți sa fie cu experienta,am văzut că au lot destul de mare dar sunt multi tineri fără experiență.asta ai va costa scump daca nu aduc cel puțin 5 ,jucători cu experiență,atunci le va fi foarte greu să promoveze.

  Post a Reply
  • Cine este anca de care are Gloria nevoie ?

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *