Fotbal: Gloria câștigă fără probleme cu Reghin și rămâne lider în Play Out

Partida dintre CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și CSM Avântul Reghin a fost câștigată fără probleme de Gloria, pe stadionul Jean Pădureanu. Băieții lui Adrian Falub au deținut controlul pe tot parcursul meciului și își consolidează poziția de lider în Play Out.

Etapa a 10-a din Play Out-ul Ligii 3, serie 9 s-a jucat ieri pe stadionul Jean Pădureanu din Bistrița. Adversarii din Reghin nu au fost într-o formă prea bună, iar bistrițenii au obținut fără emoții victoria.

Scorul a fost deschis în minutul 41, după repetate ocazii ale Gloriei, când Ovidiu Stoianof a reușit să înscrie. În a doua jumătate a partidei bistrițenii au revenit la fel de motivați de la vestiare și au marcat rapid, după doar un minut de joc, prin Darius Andrecuț.

Darius Buia a înschis tabela în minutul 64, iar Gloria a încheiat meciul cu o victorie clară, scor 3-0 cu CSM Avântul Reghin. În urma acestei partide CS Gloria 2018 rămâne în fruntea clasamentului cu 43 de puncte, la o distanță considerabilă de ocupanta locului 2, Sănătatea Cluj, care are 34 de puncte.

Ana Ștefănel

 | 1.065 vizualizări

Author: Stefanel Ana

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *