Fotbal: Gloria bate acasă și se agață de primul loc! 3-2, greu, cu Sighetu Marmației!

Gloria e la a 5-a victorie consecutivă în seria a 10-a din Liga a 3-a. A bătut astăzi pe CSM Sighetu Marmației cu 3-2, într-un meci mai greu decât era de așteptat.

Oaspeții au deschis scorul printr-un autogol în minutul 11, dar Gloria a întors scorul marcând două goluri în două minute, 32 și 33, prin Tănase și Stoica. Maramureșenii au egalat din 11 metri, în ultimul minut al primei reprize, la un fault în careu făcut de portarul Bodea.

Golul victoriei a fost marcat de Marius Curtuiuș cu 8 minute înainte de final, după ce oaspeții au rămas în 10, Gondiu fiind eliminat la al doilea galben.

Cu acest rezultat, Gloria trece din nou pe prima poziție, însă doar provizoriu, celelalte meciuri ale etapei urmând să se joace mâine. FC Bihor, cu 28 de puncte, unul mai puțin decât echipa bistrițeană, are meci la Șimleul Silvaniei, echipa de pe penultima poziție a clasamentului!

Gloria: Bodea, Bactăr, Manolache, Copaci, Georgescu, B. Vasile, Runcan, Davordzie, Stoica, Tănase. Rezerve: Bănuță, Abdul, Trifan, stoianof, Buia, Luca, Popescu, Țica, Curtuiuș

 | 1.642 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *