Fotbal: Gloria, amical cu CFR 2 și alte noutăți înaintea cantonamentului de la Vatra Dornei

Gloria încheie a doua săptămână de antrenamente cu un meci amical în compania celor de la CFR 2, adversari în campionatul Ligii a treia.

Meciul se va juca sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Jean Pădureanu și va fi al doilea dintr-o dublă împotriva clujenilor. În prima partidă, Gloria a pierdut, luni, cu 3-0 la Cluj-Napoca, dar adversarii au folosit mulți jucători și din lotul de Liga 1.

După partida de mâine, bistrițenii vor pleca 10 zile în cantonament, la Vatra Dornei. Se vor caza la Casa Bucovineană, aproape de terenul de fotbal din localitate. Vinerea viitoare au programat un meci amical cu Bucovina Rădăuți, iar în 31 iulie vor juca în Cupa României.

În ce privește lotul, nu se-anunță mari modificări. A plecat Sebi Rus la Ocna Dej în Liga a 4-a, dar a venit Horațiu Vărărean, un fost produs al pepinierei bistrițene, ultima dată la Metalurgistul Cugir.

Se poartă discuții și pentru un atacant de la CFR 2, Mihali, dar și cu soțul handbalistei bieloruse Vasilevskaya, legitimată la Bistrița din acest sezon.

Conducătorii bistrițeni vor să-l atragă și pe Călin Albuț, care ar fi un mare câștig în poartă dar și în staff-ul tehnic, însă n-au reușit să-l convingă până în acest moment.

Un succes e protocolul semnat cu LPS Bistrița, prin care toți jucătorii valoroși din subordinea catedrei conduse de Sergiu Gabor să poată juca la ambele echipe.

Campionatul Ligii a treia va începe în 28 august.

 

 | 1.045 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *