Fotbal feminin:Victorie mare obținută de fetele de la Bârgău. Heniu ”“ Unirea Alexandria 1-0 (0-0)

Etapa a patra a campionatului superligii naționale feminine a programat pe Bârgău Arena întâlnirea dintre  Heniu Prundu Bârgăului și Unirea Alexandria.

Întoarse acasă după înfrângerea usturătoare în fața campioanelor naționale, fetele de la Heniu și-au dorit foarte mult să obțină victoria, o victorie care să le țină în lupta pentru atingerea obiectivului propus, acela al accederii în play-offul competiției.

După o primă repriză destul de echilibrată fără prea mari ocazii de gol, bârgăuancele au preluat inițiativa în repriza a doua fiind aproape de deschiderea scorului la ocaziile lui Rognean, Lauruc și Mirică.

Când puțini dintre cei prezenți la joc se mai așteptau ca bârgăuancele să marcheze, în minutul 88, Loredana Cosma execută o lovitură liberă de la 30 de metri și mingea întră în poartă cu largul concurs al portăriței oaspetelor. A fost o victorie muncită și meritată a gazdelor, o victorie care le urcă pe fetele de la Heniu pe locul 3 în clasament. 

Lotul folosit de  staff-ul tehnic format din Dănuț Dosan, director tehnic, Călin Svoboda, antrenor principal și George Ruscău jr., antrenor secund: Mirela Abălașei, Lenuța Șteff, Denisa Comănoiu, Carla Popescu, Cristina Pop, Elena Mirică, Katalin Filler, Loredana Cosma, Ioana Stroia, Adina Rognean, Andreea Lauruc. Au mai jucat: Lavinia Coman, Ioana Tisa.

În clasament, Heniu Prundu Bârgăului se află pe locul 3, la egalitate de puncte(9) cu ASA Tg. Mureș, echipă aflată pe locul 2. Pe prima poziție se află Olimpia Cluj cu maximum de puncte, 12.

Mai multe fotografii pe pagina noastră de facebook!

Sportulbistritean.ro  


 | 272 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *