Fotbal feminin:Fetele de la Heniu Prundu Bârgăului, înfrângere 0-4 (0-2) cu ASA Tg. Mureș

Etapa a șasea a campionatului superligii naționale feminine a programat pe terenul Bârgău Arena întâlnirea dintre  Heniu Prundu Bârgăului, echipă clasată pe locul 3 în clasament și ASA Tg. Mureș, ocupanta locului 2 în clasament după 5 etape, partidă care a constituit de fapt derby-ul acestei etape.

Bârgăuancele au întâlnit o echipă mult mai bună și experimentată. Mureșencele au dominat clar jocul, gazdele, nevoite să o titularizeze în premieră pe junioara de 14 ani Denisa Lowenberger din cauza absenței lui Filler, apropiindu-se rar de poarta oaspetelor.

Oaspetele au deschis repede scorul printr-un șut de la distanță, până la pauză mureșencele marcând pentru 0-2. După pauză oaspetele înscriu din careu pentru 0-3. Pentru ca un nou șut de la distanță să ducă scorul la 0-4, pentru ca pe final bârgăuancele să aibă șansa golului de onoare dar Rognean scăpată singură spre poartă este blocată de portărița mureșencelor

Lotul folosit de  staff-ul tehnic format din Dănuț Dosan, director tehnic, Călin Svoboda, antrenor principal și George Ruscău jr., antrenor secund: Mirela Abălașei, Lenuța Șteff, Denisa Comănoiu, Carla Popescu, Cristina Pop, Elena Mirică, Denisa Lowenberger, Loredana Cosma, Ioana Stroia, Adina Rognean, Andreea Lauruc. Au mai jucat: Dana Răzvanță și Ioana Tisa.

Sportulbistritean.ro  


 | 212 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *