Fotbal feminin, under 14: Selecționata județului, aur la turneul ”fotbal și feminitate”

Fotbalul feminin bistrițean are și viitor, nu doar prezent. Dacă la senioare avem la Prundu Bârgăului o echipă în primele trei locuri în liga I, iată că avem și viitor. Selecționata județului Bistrița-Năsăud a câștigat, pentru a treia oară consecutiv, medaliile de aur la Turneul Final “Fotbal și feminitate” la categoria under 14.

Turneul s-a desfășurat la Suceava între 19-21 octombrie. Președintele AJF, Dan Jiga, ajutat de profesorii Leonte Grigore de la Poiana Ilvei și Raus Cristian de la Coșbuc, au condus campioanele nostre excelent, reușind încă un parcurs fără greșeală.

Cu o victorie în fața celor din Dolj și o remiză, 1-1, în fața Vasluiului, bistrițencele au trecut de grupe și au ajuns în semifinale, unde au învins Argeșul la penalty-uri. În finala turneului a dispus de selecționata Albei, tot la loviturile de departajare.

De remarcat, premierea a fost făcută chiar de către președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Iată și laureatele județului nostru: Ureche Maria ( SG Poiana Ilvei), Dănila Ana-Maria (SG Poiana Ilvei), Crețu Monica (SG Poiana Ilvei), Ursa Maria (SG Poiana Ilvei), Candale Maria (SG Poiana Ilvei), Bindea Nicoleta(SG Poiana Ilvei), Pop Georgiana(SG Rebrisoara), Pop Ana (Măgura Ilvei), Pavelea Florina (SG Coșbuc), Horga Violeta (Măgura Ilvei).

 | 2.777 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *