Fotbal feminin: Heniu, o înfrângere și un egal după prima zi a turneului de la Fălticeni

Echipa de fete de la Heniu Prundu Bârgăului se află la un turneu la Fălticeni, alături de Navobi Iași din superliga națională, Viitorul Reghin și Armonia Fălticeni din prima ligă. Deși au plecat la Fălticeni în efectiv incomplet, nu mai puțin de șase jucătoare, Tabita Silași, Voichița Rus, Alexandra Blaga, Daniela Badiu, Dănuța Ciurea și Ionela Vidican jucătoare transferată de la Independența Baia Mare, bârgăuancele au avut în prima zi o evoluție destul de bună fiind învinse de jucătoarele de la Iași cu 3-1 și terminând 0-0 cu cele de la Viitorul Reghin.

În jocul cu ieșencele fetele de la Heniu au condus cu 1-0 grație golului marcat de Crina Câmpan, dar au fost egalate până la pauză, ieșencele cîștigănd pe final datorită experienței acumulate în liga națională.

Lotul folosit în partida cu Navobi Iași: Ana Mateșan, Ioana Bechet, Dana Å¢arcă, Adina Rognean, Alexabdra Suciu, Cristina Peride, Crina Câmpan, Dana Răzvanță, Georgiana Nistor, Ioana Tisa. Au mai jucat Corina Pop, Crina Palage, Sonia Koczi.

 Cel de-al doilea joc, jucat împotriva celor de la Viitorul Reghin a fost unul care adversarele au jucat foarte dur, două dintre bârgăuance au suferit accidentări destul de grave, Iona Bechet, jucătoare venită de la Reghin fiind suspectă de  fisură și Cristina Peride a suferit un traumatism cranian.

Lotul folosit în partida cu Viitorul Reghin: Ana Mateșan, Ioana Bechet, Dana Å¢arcă, Adina Rognean, Alexabdra Suciu, Cristina Peride, Crina Câmpan, Dana Răzvanță, Georgiana Nistor, Corina Pop. Au mai jucat Ioana Tisa, Crina Palage, Sonia Koczi.

Mâine fetele de la Heniu joacă împotriva gazdelor în ultimul joc al turneului.

Călin Svoboda, antrenor:”Sunt mulțumit de evoluția fetelor în special în primul joc în care am ținut mult timp piept echipei din Iași care joacă în liga națională. Din păcate lipsa unor jucătoare, accidentările, jocul urât al celor de la Reghin, dar și oboseala acumulată în primul joc ne-a privat de a obține un rezultat favorabil în cel de-al doile joc. Sunt mulțumit de atitudine fetelor, de faptul că stăm destul de bine și din punct de vedere fizic, sper ca în jocul de mâine să nu mai suferim accidentări pentru că  nu mai avem mult și începe campionatul”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 327 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *