Fotbal feminin: Heniu își continuă parcursul bun în prima ligă!

Heniu își continuă parcursul foarte bun din acest start de sezon. După șapte etape disputate, ocupă locul II.

Duminică, jucătoarele lui George Ruscău au jucat acasă pe Bârgău Arena cu Universitatea Galați, echipă și ea pretendentă la o clasare pe podium.

A fost un meci foarte echilibrat, cu mulți nervi și multe ocazii de poartă, în care jucătoarele antrenate de Călin Zvoboda au dat încă o dată dovadă de determinare, reușind să se impune cu scorul de 3-1 (1-1 la pauză), prin golurile marcate de către Merlan din penalty și dubla lui Rognean, ultima reușită fiind o execuție foarte spectaculoasă.

Iată și locul bargauancelor: Mera, Zamfir, Stef, Căldare, Mateș, Miron, Sivolobova, Lovenberg, Paap, Rognean, Merlan. Au mai intrat: Catuna și Pop.

O victorie frumoasă și muncită care menține Heniu pe locul secund în clasamentul ligii I, cu patru victorii, un egal și două înfrângeri.

Bogdan Florea

 | 1.032 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Din cele 9 echipe din prima liga doar doua au jucat 7 meciuri (Heniu si Fair Play Bucuresti) restul au 5 sau 6 meciuri, deci e provizoriu pe 2. Sunt echipe foarte slabe, cea de pe ultimul loc are O goluri marcate si 24 primite (in 5 meciuri).

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *