Fotbal feminin: Goluri, ocazii și un adversar facil pentru Gloria în prima etapă a Ligii 1!

În primul meci din Superliga feminină de fotbal, Gloria a trecut fără probleme, 4-0 (2-0), de ACS Ladies Târgu Mureș, ocupanta locului 2 în play-outul ediției trecute a Ligii 1. Bistrițencele au dominat partida de la un capăt la celălalt, oaspeții reușind o singură dată să pună în dificultate apărarea gazdelor.

A fost un fief de ocazii pe întreaga durată a meciului la poarta celor de la Târgu Mureș, însă bistrițencele și-au trecut în cont doar câte două reușite în fiercare din cele doua reprize. În minutul 16, Pînzariu a învins-o cu un șut precis și lobat pe micuța portăriță a oaspetelor, pentru ca șase minute mai târziu, Agu să pătrundă în careul advers pe partea stângă și să trimită balonul în plasa adversă cu un șut ferm la colțul scurt.

Mureșencele au rămas în inferioritate numerică în minutul 54, iar 16 minute mai târziu, Sîrbovan a trimis, o minge respinsă cu dificultate de portarul advers, fără probleme balonul în poartă. Singura ocazie considerabilă de gol a fetelor de la Târgu Mureș s-a consemnat în minutul 74, când după un marcaj greșit în apărare, atacantul advers scapă spre poarta goalkeeperului Salamon, care neintimidată, a parat fără probleme șutul trimis la colțul scurt. Greșeala a fost ferm scoasă în evidență de către antrenorul Călin Svoboda, acesta arătându-și vizibil frustrarea la marginea terenului exclamând că “dacă ar fi fost fetele de la Constanța, acestea nu ar fi iertat o asemenea ocazie”. Tabela a fost închisă în minutul 82 de nou-intrata Mateș, aceasta înscriind ultimul gol cu un șut din apropierea liniei de 16 metri.

Următorul meci al bistrițencelor urmează a se disputa în deplasare, în compania fetelor de la CSM Alexandria, în data de 03 Septembrie.

Au jucat pentru Gloria: Salamon, Ristache, Heisu, Agu, Roșie, Codrescu, Merlan, Pînzariu, Negrea, Vasile, Crețu

Au mai intrat: Sîrbovan, Cengheri, Mateș

Sursă foto: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Titieni Tiberiu

 | 566 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Ceva nu este în regulă cu redacția voastră. Nu știu cine vă finanțează și ce interese aveți. Nu dați la timp despre fotbalul din Liga 3 sau liga 4 din BN. Trebuie să ne interesăm din alte surse, care chipurile nu se dau ca obiect de activitate sportul bistrițean. Ia, mâine începe liga 4, iar „porcul tace în cucuruz” !

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *