Fotbal feminin: Fetele de la Prundu Bârgăului, remiză albă cu Real Craiova în etapa a 3-a din play-off

Etapa a 3-a a play-offului superligii naționale feminine a programat, pe Bârgău Arena, întâlnirea dintre Heniu Prundu Bârgăului, echipă clasată pe locul 3 în clasamentul play-offului și Real Craiova, ocupanta locului 4, într-un derby pentru ocuparea ultimului loc pe podium.

A fost un joc de mare luptă, în care bârgăuancele au dominat în ceea mai mare parte a timpului de joc, dar nu au reușit să marcheze nici un gol în poarta oltencelor. Cele două meciuri jucate cu ASA Tg. Mureș, în campionat și cupă, prelungirile jucate miercuri în cupă au acumulat o anumită stare de oboseală în rândurile jucătoarelor de la Heniu și acest lucru s-a resimțit în jocul echipei. Fără Filler și Mirică, două piese importante din angrenajul echipei, bârgăuancele au avut totuși câteva ocazii bune de a marca, Nica în prima repriză și Cosma în repriza a doua trimițând mingea în bară, în timp ce oltencele au plecat de la Bârgău neînvinse, după ce în campionat au pierdut jocul de pe Bârgău Arena. Un punct obținut de bârgăuance, punct care menține ecartul de 4 puncte în fața oltencelor în lupta pentru ocuparea locului 3 la finalul play-offului.

Lotul folosit de staff-ul tehnic format din Dan Dosan, Călin Svoboda  și George Ruscău jr.: Elena Toma, Mihaela Neacșu, Georgiana Vasile, Lenuța Șteff, Cristina Pop, Ioana Stroia, Loredana Cosma, Denisa Lowenberger, Loredana Nica, Nicoleta Deca, Adina Rognean. A mai jucat Andreea Lauruc.                               

Sportulbistritean.ro  

 | 354 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *