Fotbal feminin: Fetele de la Prundu Bârgăului, au produs surpriza etapei a 2-a din play-off: 0-0 cu ASA Tg. Mureș

Etapa a 2-a a play-offului superligii naționale feminine a programat, pe Bârgău Arena, întâlnirea dintre Heniu Prundu Bârgăului, echipă clasată pe locul 3 în clasamentul play-offului și ASA Tg. Mureș, ocupanta locului 2, mureșencele având același număr de puncte cu Olimpia Cluj, echipa clasată pe locul 1.

A fost un joc de mare luptă, fără ocazii clare de gol, un joc în care bârgăuancele s-au apărat foarte bine, blocând toate acțiunile mureșencelor, obținând astfel o remiză muncită și meritată, producând surpriza acestei etape. Este cel mai bun rezultat obținut de fetele de la Heniu Prundu Bârgăului de la înființare echipei, un rezultat obținut în fața unei echipe mult mai titrate și cu un buget superior bârgăuancelor.

Lotul folosit de staff-ul tehnic format din Dan Dosan, Călin Svoboda  și George Ruscău jr.: Elena Toma, Mihaela Neacșu, Georgiana Vasile, Lenuța Șteff, Cristina Pop, Ioana Stroia, Loredana Cosma, Elena Mirică, Loredana Nica, Nicoleta Deca, Katalin Filler. Au mai jucat: Adina Rognean, Andreea Lauruc.                               

Sportulbistritean.ro  

 | 376 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *