Fotbal feminin: Au rezistat doar o repriză în fața campioanelor: Heniu Prundu Bârgăului ”“ Olimpia Cluj 0-4 (0-1)

Etapa a 4-a a play-offului superligii naționale feminine a programat, pe Bârgău Arena, întâlnirea dintre Heniu Prundu Bârgăului, echipă clasată pe locul 3 în clasamentul play-offului și Olimpia Cluj, campioana en-titre a României în fotbalul feminin.

A fost un joc controlat cap-coadă de clujence, un joc în care bârgăuancele au încercat să se apere cât mai bine, pentru a bloca traseele bine conturate ale oaspetelor. Gazdele au reușit ce și-au propus doar o repriză, la final toată lumea prezentă la joc, peste 200 de spectatori, realizând și acceptând că oaspetele reprezintă o echipă care este greu de învins.

Clujencele, cu un lot de jucătoare mult mai experimentate și valorose, majoritatea componente ale naționalei feminine, au deschis scorul în minutul 9 după o acțiune pe partea stângă, urmată de o centrare în careu și o reluare cu latul în poartă. Bârgăuancele, la care doar Loredana Cosma s-a ridicat la nivelul adversarelor pe tot parcursul jocului, au rezistat bine până la pauză, reușind să blocheze atacurile clujencelor. Tot 9 minute de la startul reprizei a doua au trecut până ce clujencele au marcat golul doi, la o acțiune pe dreapta, urmată de centrare și finalizare. După alte 10 minute s-a făcut 0-3 după un șut în forță expediat din afara careului, pentru  ca pe final de joc, clujencele să marcheze golul patru la o minge scăpată în față de portărița Toma.

Lotul folosit de staff-ul tehnic format din Dan Dosan, Călin Svoboda  și George Ruscău jr.: Elena Toma, Mihaela Neacșu, Georgiana Vasile, Lenuța Șteff, Cristina Pop, Ioana Stroia, Loredana Cosma, Elena Mirică, Loredana Nica, Nicoleta Deca, Adina Rognean. Au mai jucat: Denisa Lowenberger,  Andreea Lauruc, Dana Răzvanță.   

Sportulbistritean.ro  


 | 346 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *